In hoeverre zijn erectiepillen echt effectief? 12
Saved Read later
Deel dit bericht

In hoeverre zijn erectiepillen echt effectief?

Over het nut van erectiepillen wordt veel gespeculeerd. Voor veel mensen is het gebruik van dergelijke pillen een precair onderwerp. Mannen komen er niet graag voor uit dat ze problemen hebben om een erectie te krijgen. Ze zijn vaak bang dat hun partner het ziet als een signaal van een verminderde interesse. Erectieproblemen kunnen echter allerlei oorzaken hebben, zowel fysiek als mentaal. Om het nut van een erectiepil beter te kunnen begrijpen, is het belangrijk om eerst wat meer te weten over de werking ervan.

Hoe komt een erectie tot stand?

Als een man seksueel geprikkeld wordt, vullen de zwellichamen in de penis zich met bloed. Daardoor neemt het geslachtsdeel in omvang toe, maar belangrijker is dat het stijf wordt, waardoor het penetreren van de partner mogelijk wordt. Misschien heb je er nooit echt bij stilgestaan, maar het feit dat zich de zwellichamen alleen met bloed vullen bij een seksuele prikkel, is op zich best bijzonder. Immers, het bloed stroomt continu door ons lichaam. Waarom stroomt het dan in een normale situatie niet in die zwellichamen? Dat komt omdat er een zekere spierspanning op deze zwellichamen staat. Die spieren drukken de ingang dicht, zodat het bloed er niet in kan stromen. Als een man seksueel opgewonden raakt, produceren de hersenen een stofje dat de spieren rond die zwellichamen als het ware tijdelijk verlamt. Daardoor krijgt het bloed vrije doorgang en richt de penis zich op.

Bekijk ook:
Last van allergie? Verminder pollen en luchtverontreiniging in huis

Wat doet een erectiepil?

De spierspanning rond de zwellichamen van de penis wordt door een enzym voortdurend bewaakt. Het stofje dat de hersenen bij seksuele opwinding aan het bloed afgeven, zorgt ervoor dat de werking van dat enzym tijdelijk uitgeschakeld wordt. In een erectiepil zit een stof met dezelfde eigenschap. Het zorgt er dus voor dat er bloed in de zwellichamen kan stromen en dat er een erectie kan ontstaan. Overigens is het dus niet zo dat je door het innemen van een erectiepil direct een erectie krijgt. Nog altijd zal een seksuele prikkel noodzakelijk zijn om een erectie te krijgen. Die houdt vervolgens in veel gevallen wel langer stand.

Natuurproduct

Bij een bewuste leefstijl horen ook bewuste keuzes. De erectiepillen van King Active zijn samengesteld uit 100% natuurlijke kruiden, verpakt in een gelatinecapsule. Je weet dus zeker dat je niet te maken hebt met een dubieus chemisch preparaat, maar met een echt volledig natuurlijk product. Een prettige gedachte!

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.