vriendin
Saved Read later
Deel dit bericht

Je vriendin heeft geen zin meer tussen de lakens: 5 mogelijke oorzaken

In een relatie is seks voor veel mensen een belangrijk onderdeel. Intimiteit is belangrijk, dus heeft een stomende sessie tussen de lakens meer waarde dan alleen even een potje rampetampen. Maar wat als je vriendin telkens geen zin heeft? Die hoofdpijn moet uiteindelijk wel een keer over zijn, dus hebben we 5 andere mogelijke oorzaken op een rijtje gezet.

Je vriendin wilt niet meer intiem zijn

Als je vriendin (of vrouw) steeds minder zin in een intiem moment tussen de lakens krijgt dan zit er iets fout. Het is belangrijk dat er wordt gecommuniceerd, maar als je weer eens ‘er is niks’ te horen krijgt als je vraagt of er iets is dan kun je net zo goed tegen een boom praten. Gelukkig zijn wij er om over deze complexe situatie mee te denken.

Als ze niet meer intiem met je wilt zijn dan moet daar een oorzaak voor zijn. Als jullie voorheen elkaar de kleren van het lijf trokken, meer er nu niets meer is dan een ijskoude sfeer dan moet je zien te achterhalen wat er aan de hand is. Wij hebben 5 mogelijke oorzaken op een rijtje gezet, het is daarna aan jou om het raadsel op te lossen.

Bekijk ook:
Vier trends om de seksuele gezondheid van mannen én vrouwen te verbeteren

vriendin lakens

Je stinkt

Als jouw persoonlijke hygiëne achteruit gaat dan maak je jezelf niet echt aantrekkelijk om intiem mee te zijn. Wanneer is de laatste keer dat jij je oksels hebt gewassen? Of überhaupt een douche hebt genomen? Als je telkens door je vriendin wordt afgewezen als je zin hebt in intiem amusement dan kan dit zomaar een oorzaak zijn. Je kan het altijd vragen, maar neem voor de zekerheid een douche.

Ze is boos of teleurgesteld

Dit is zonder twijfel de grootste oorzaak van een afwijzing tussen de lakens. Wat heb je gedaan? Ben je haar verjaardag vergeten? Of jullie trouwdag? Of heb je haar aangesproken met de naam van je ex-vriendin tijdens dat laatste feestje? Als je vriendin boos of teleurgesteld is dan is ze een ijskonijn in bed, en die bewegen een stuk minder. Probeer dus te achterhalen waarom ze je liever niet in bed heeft.

Ze is getraumatiseerd

Het hoeft niet alleen aan jou te liggen, maar ze kan ook een negatieve associatie hebben met seks door een gebeurtenis in het verleden. Misschien was haar ex-vriend niet zo’n aardige gozer als jij, of ze is om een andere reden minder snel geneigd om intimiteit tussen de lakens te accepteren. Als dat het geval is dan moet dat echt worden besproken. Want, again, communicatie is zeer belangrijk in een relatie.

Bekijk ook:
Herken de tekenen van leugenaars en betrap ze met deze slimme tips!

vriendin sleur

De sleur hakt erin

Als jullie al een hele tijd een relatie hebben, dan kan het zijn dat de sleur er een beetje in gaat zitten. De passie is eraf, en ze vind jou eigenlijk gewoon niet spannend meer. Zeer gevaarlijk. Stel in dat geval voor om jullie seksleven een beetje op te spicen. Parenclubje? Triootje? Misschien een rollenspel? Als de sleur erin gaat zitten dan moet jij degene zijn die er wat peper op gooit, voordat een ander dat doet.

Ze heeft een ander

You’re fucked. Als ze een ander heeft dan is het logisch dat ze jou kan missen als kiespijn. Terwijl jij de kost verdient ligt zij op jullie eettafel de dakpannen van het huis te schreeuwen. Als dit het geval is dan is er weinig redden meer aan, en heb je de bovenstaande signalen veel te laat opgemerkt. Dat wordt Tinder weer downloaden.

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.