Ga voor groen en kies voor refurbished elektronica! 11
Saved Read later
Deel dit bericht

Ga voor groen en kies voor refurbished elektronica!

Refurbished elektronica wordt steeds populairder. We zien steeds meer online webshop verschijnen die refurbished elektronica aanbieden. Dit is niet zo gek. Want refurbished elektronica is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Wij vertellen je daar graag meer over!

Refurbished = duurzaam

Maar wat betekent refurbished? Refurbished betekent letterlijk ‘gereviseerd’ en is een bekende term in de IT- en computerwereld. Deze producten zijn vaak afkomstig uit het bedrijfsleven en restvoorraden. Denk hierbij aan elektronica zoals, smartphones, tablets en laptops. De producten worden gecontroleerd en opnieuw aangeboden voor hergebruik. Op deze manier verleng je ook de levensduur van een product. Dit betekent ook minder CO2-uitstoot. Bij het produceren van nieuwe elektronische apparaten komen er schadelijke stoffen vrij die niet goed zijn voor mens, dier en natuur. Kies je voor refurbished dan zorg je samen met andere refurbished kopers voor een groenere toekomst.

Bespaar geld

Ben je op zoek naar de nieuwste technische snufjes of wil je je smartphone vervangen en zit je vast aan een budget? Kies dan voor een refurbished versie. Een refurbished smartphone is goedkoper dan een nieuwe smartphone in de winkel. Je kunt tientallen tot honderden euro’s besparen. Met deze euro’s kun je een leuk dagje inplannen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een iPhone met een krachtige processor en een groot beeldscherm? Dan is de iPhone 13 ideaal voor jou. De iPhone 13 heeft een A15 Bionic chip, waarmee je gemakkelijk gebruik kunt maken van zware apps en games. Daarnaast heeft de iPhone 13 een grote batterij, waardoor je jouw iPhone de hele dag kunt gebruiken. Door een refurbished iPhone 13 aan te schaffen kun je heel wat euro’s besparen.

Bekijk ook:
Dit is de gemiddelde schermtijd van Nederlanders en dit kun je doen om het te beperken

Refurbished webshop

Een refurbished webshop is gespecialiseerd in het aanbieden van diverse refurbished producten. Er wordt grondig gecontroleerd op diverse punten. Mocht het nodig zijn worden er onderdelen vervangen of gerepareerd. Zo ben je altijd verzekerd van een goed werkend product. Bij Refurbished.nl worden elektronische apparaten gecontroleerd op meer dan 50 punten. Kies zelf in welke conditie je bijvoorbeeld jouw refurbished iPhone wilt. Ga je voor een refurbished iPhone die ‘Zo goed is als nieuw’ of juist ‘Zichtbaar gebruikt’. Wat wel zeker is dat beide iPhones 100% functioneel zijn. Kies de productconditie die jouw aanspreekt en bepaal zelf hoeveel euro’s jij wilt besparen. Bij een refurbished iPhone heb je dit zelf in de hand! Daarnaast krijg je altijd 3 jaar garantie op je aankoop. Je kunt altijd terecht bij de klantenservice mocht je vragen hebben.

1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.