Zo kies je de perfecte trouwjurk 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Zo kies je de perfecte trouwjurk

Ga je binnenkort trouwen? Dan is het hoog tijd om de zoektocht naar de perfecte trouwjurk van start te laten gaan. Dit is waarschijnlijk de meest bijzondere en persoonlijke jurk die ooit gaat aantrekken en deze verdient niets minder dan dat het perfect zit en dat jij je erin voelt stralen. Het vinden van jouw perfecte trouwjurk is nogal een zoektocht met het enorme aanbod en het verschil in prijzen tegenwoordig. Hoe je de perfecte jurk vindt, leggen we je daarom in een aantal stappen uit.

  1. De jurk kiezen op basis van je persoonlijkheid

Waarschijnlijk klinkt dit heel logisch: een trouwjurk kiezen op basis van je persoonlijkheid. Toch zijn mensen vaak gevoelig voor wat er nu trendy is en laten zich hierdoor leiden. Tuurlijk kan dit meespelen, maar een jurk uitkiezen die echt goed representeert hoe jij bent als persoon is veel belangrijker. Daar voel je je waarschijnlijk ook het beste in! Daarom is het belangrijk om lekker veel inspiratie op te doen en verschillende trouwjurken van verschillende merken, te passen. Denk aan Lillian West of Morilee. Er is voor ieder wat wils, dus settel niet voor minder dan perfect. Het is misschien even zoeken, maar uiteindelijk ben je blij als je die ene jurk vindt die bij je past.

  1. De stof en pasvorm van de trouwjurk kiezen
Bekijk ook:
Supplend nagellak review: Jouw oplossing voor kalknagels

Niet geheel onbelangrijk is de stof van jouw trouwjurk. Het kan net die extra touch geven, maar er ook voor zorgen dat je niet bezwijkt door de warmte op jouw zonnige trouwdag. Eveneens geldt het dat je niet verkleumd op een winterse trouwdag. Het is daarom belangrijk dat je kijkt naar het type stof dat je mooi vindt, maar ook wat lekker en comfortabel is op jouw grote dag. Daarna komt de pasvorm: met de pasvorm accentueer je precies datgene van jouw lichaam dat je graag wilt. Het kan zomaar zijn dat je bepaalde delen liever niet laat zien en dan kan een bepaald type pasvorm jou daarbij helpen. Kom je er niet uit? Dan kun je altijd een jurk op maat laten maken.

  1. De perfecte kleur uitkiezen

Tot slot moet je natuurlijk de perfecte kleur uitkiezen voor jouw jurk en stof. Niet iedere kleur wit past even goed bij elke huid, dus kijk wat mooi met jouw lichaam meekleurt. Denk aan ivoor, champagne, crème of gebroken- of parelwit.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.