Door deze signalen herken je of een vrouw jou leuk vindt 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Door deze signalen herken je of een vrouw jou leuk vindt

Een vrouwenbrein werkt anders dan een mannenbrein. De hersenen van een man zijn minder complex, dus als een man een vrouw leuk vindt dan merkt een vrouw dat al snel. Mannen zijn niet zo subtiel, bij vrouwen ligt dat anders. Zij geven subtiele hints, maar hoe herken je die hints? Wij hebben een aantal signalen op een rij gezet waaraan je kunt herkennen of een vrouw je ziet zitten.

1. Ze is er altijd om je te helpen, zelfs als je geen hulp nodig hebt

Als een vrouw jou leuk vindt dan wil ze dat laten merken door er voor je te zijn. Als jij een keer geen tijd hebt om te koken, staat ze zomaar voor de deur met een pan boerenkool (en twee dinerkaarsen).

2. Ze raakt je onnodig aan

Fysieke aantrekkingskracht is een druppel van het liefdesdrankje op de pijl van Cupido. Als ze jou telkens onnodig aanraakt, zoals haar hand op je been, of even over je schouder als ze voorbij loopt, dan is dat een signaal dat ze jou wel ziet zitten.

Bekijk ook:
Schermtijd verminderen? Dit doe je met deze drie praktische tips!

3. Ze kijkt continu naar je

Als ze jou leuk vindt dan kan ze haar ogen niet van je afhouden. Als je haar erop betrapt dat ze continu naar je zit te kijken, bijvoorbeeld op een verjaardag of in een café, dan kan het zomaar zijn dat ze haar pijlen op jou gericht heeft.

daten subtiel

4. Ze gaat vaak onnodig naast je staan

Als ze op een gelegenheid op elke denkbare plek bij jou in de buurt is dan is ze graag in jouw aanwezigheid. Dat is een signaal dat ze jou misschien wel leuker vindt dan je denkt. Als ze nummer 2 dan ook nog toepast dan kun je nummers uit gaan wisselen.

5. Ze praat heel open tegen je

De meeste vrouwen zijn voorzichtig met het voeren van persoonlijke gesprekken, maar als ze jou leuk vindt dan zal ze sneller beginnen over haar gevoelens. Dit is een signaal dat ze open staat voor jou, en dus een teken dat ze meer van je wilt dan alleen wat te drinken.

Bekijk ook:
Hoe bescherm ik mijn belangen bij ontslag tijdens ziekte?

6. Ze neemt contact op

Als je na een gezellige avond de volgende dag op elk denkbare social-media platform wordt gevolgd door haar, en daar bovenop ook nog eens een paar lieve appjes krijgt, dan is het een teken dat ze graag met jou in contact staat. Dus vraag haar mee op een date!

daten signaal

2.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.