Holly Ramsay
Saved Read later
Deel dit bericht

Holly Ramsay is de bloedmooie dochter van tv-kok Gordon Ramsay

Als we aan een succesvolle tv-kok denken dan komt de knappe Miljuschka Witzenhausen bij ons op, maar ook de Britse Gordon Ramsay heeft met stoom en kokende pannen gewerkt aan zijn carrière. Ook op liefdesgebied heeft hij niet stilgezeten, en op dat vlak maakte hij zijn mooiste creatie, de prachtige Holly Ramsay.

De dochter van Gordon Ramsay

Ondanks het feit dat hij de ene f*ck you met de andere c*nt klaarmaakt wist de grofgebekte tv-kok toch een vrouw te scoren die zelfs verliefd op hem wist te worden. Deze dame had eerst een relatie met de beste vriend van Ramsay, maar ze besloot om ervandoor te gaan met de tv-chef, waarna hij en de onderwijzeres samen vijf kinderen kregen. Een van die kinderen is dochter Holly.

Hoewel Holly lange tijd een lelijk een eendje werd genoemd wist de blondine aardig op te drogen in de tijd dat ze van meisje naar vrouw transformeerde. Ze is inmiddels 22 jaar jong, en wordt in de media omschreven als een ware schoonheid. Vooral haar strakke figuur is het gesprek van de dag op social media. Met 316.000 volgers zijn er altijd haters, maar het overgrote deel spreekt vol lof de dochter van de tv-chef.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 leukste bordspellen aller tijden

Holly Ramsay heeft veel fans op social media

Met zo’n grote fanbase mag je toch wel een influencer worden genoemd. De blondine deelt regelmatig foto’s van zichzelf in bikini, die door celebrities worden geliked, zoals stijlicoon Victoria Beckham. Holly Ramsay heeft ook een eigen podcast, waarin ze met beroemdheden en normale mensen spreekt over haar reis met betrekking tot mentale gezondheid. Daarnaast is ze ook verbonden aan verschillende modemerken.

De blondine is ook een liefhebster van autoraces. Ze gaat regelmatig met haar beroemde vader op pad om races bij te wonen, maar ze rijdt ook zelf graag in de exclusieve bolides van haar vader. De aantrekkelijke Holly is ook regelmatig te vinden op tropische eilanden, waar ze zich graag laat fotograferen in bikini. Wij hebben een aantal prachtige foto’s van deze mooie dame hieronder op een rijtje gezet.

2.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.