in

Sexy thuisdate met je partner?

Zo doe je dat!

Ook zo klaar met die eindeloze sleur? We weten dat het voor onze gezondheid het beste is om even thuis te blijven, maar de meterkast en de badkamer zijn nou niet écht romantische hotspots om jullie liefde en lust van hernieuwde inspiratie te kunnen voorzien. 

Daten met je lief zit er voorlopig niet in. Ook een sensueel nachtje in een luxe hotel kun je wel vergeten. Of toch niet? Met een beetje fantasie beleven jij én je partner de meest sexy thuisdate ever. Dus hup, de kinderen lekker vroeg naar bed en laat de hond ook een uurtje eerder uit.

Inspiratie voor een spannende date

Een steamy date hoeft écht niet veel te kosten. Sterker nog, je bouwt jouw slaapkamer lekker low-budget om tot een toplocatie. Leg wat cosy kussens op het bed, verspreid een waxinelichtje hier en daar en zet een romantisch muziekje op. Of Corry Konings, net waar jullie de kriebels van krijgen. Zet vast wat lekkere drankjes en snacks klaar, dan hoef je straks niet meer naar beneden.

Bekijk ook:
Bizarre Valentijnscadeautjes

Landingsbaan of Brazilian wax

Een in-house hotelkamer is natuurlijk niet compleet zonder dat je jezelf een upgrade hebt gegeven. Haal het scheermesje maar voor de dag en zorg ervoor dat alles lekker smooth is. Of in een lijntje, een streepje of een Brazilian wax. Alles kan, zolang het maar spannend is. Als finishing touch een goede parfum én een zachte bodylotion. Altijd een goed idee, ja ook voor mannen!

“Liefde gaat nog altijd door de maag”

Een beetje cliché, maar zo waar! De liefde gaat nog altijd door de maag. Ongeacht of je de secxy thuisdate voor je vriend of vriendin organiseert. Zorg dus voor een makkelijke én lekkere maaltijd. Afrodisiaca zijn altijd een goed idee. Maar, als jouw vriend meer van een mossel houdt dan van een oester, moet je jouw keuze aanpassen. Sushi laten thuisbezorgen is ook een top idee. Het kan zo mee naar de “hotelkamer” en wordt op 1,5 meter afstand afgeleverd.

Bekijk ook:
Beginnen met fitness in 2021: de 4 grootste valkuilen

Speeltjes, glijmiddel? Check!

Lekker out of the box denken, maar wel altijd binnen je comfort zone natuurlijk. Leef je uit met speeltjes, bestel een nieuwe of daag elkaar uit met glijmiddel. Voor de liefhebbers, ze zijn er ook in smaakjes, tintelende én verwarmende sensaties. Met een thuisdate als deze doorbreek je de sleur. Al was het maar om de piepers met vlees, het 8 uur journaal en de pantoffels onder de bank een avondje te kunnen missen.

Bekijk ook:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Zelf sieraden maken

Eenvoudig zelf sieraden maken?

De ene e-bike is de andere niet