Van huissloof naar vamp 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Van huissloof naar vamp

Volgens recent onderzoek is gebleken dat flink wat Nederlandse mannen hun vrouwelijke partner steeds meer op een saaie huissloof vinden lijken.

78% van de heren vindt dat het allemaal wel een tikkie leuker kan.

Hoe leuk willen ze het dan precies hebben?

 De heren geven aan dat ze het bijvoorbeeld vervelend vinden om hun partner make-uploos en in joggingbroek achter het fornuis aan te treffen als ze thuiskomen van hun werk. Ze willen wat leuks om tegenaan te kijken.

Dus, dames…vanaf nu je highheels aan tijdens het koken en als er per ongeluk, een stilettohak op de kleine handjes van je rondkruipende peuter belandt, dan is het voor het goede doel, moet je maar denken.

Het kan ook sfeerverhogend werken als je het avondeten serveert in een spannend lingeriesetje. Wedden dat hij binnen no-time zijn bord leeg heeft en zelfs de vaatwasser voor je vult?

Wees die vamp, gooi je haar los en maak hem gek…

Moeten vrouwen dan altijd maar hun man behagen

De mannen vinden van wel, al lijken ze stoerder in hun uitspraken dan dat ze in werkelijkheid zijn. Want als je doorvraagt, snappen ze ook heus wel dat hun partner het druk heeft met een eventuele baan, met de kinderen en het huishouden en dat een joggingbroek dan toch echt fijn zit als ze achter de potten en pannen staan.

Bekijk ook:
Creatieve ideeën voor wandbekleding die je woning transformeren

Misschien kunnen de vrouwen de mannen tegemoet komen door een gezellig make-uppie op te doen, een leuke broek met een hip truitje aan te schieten en ze een stralende glimlach te schenken bij binnenkomst.

Dan is manlief blij dat hij niet de afgepeigerde huissloof aantreft en ziet hij een spannende voortzetting van de  avond al helemaal voor zich.

Maar goed, na het eten trek jij gewoon lekker je huispak aan en verdwijn je onder je fleecedeken op de bank. Dat heb je namelijk verdiend. Genoeg gepleased, vandaag!

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.