Kies jij voor een elektrische kinderwagen of traditioneel? 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Kies jij voor een elektrische kinderwagen of traditioneel?

Een kinderwagen is ideaal, makkelijk en vooral erg handig bij het vervoeren van je kleine. Maar welke kinderwagen is goed, stevig, mooi, luxe of juist wat goedkoper? Wij hebben een lijst voor je gemaakt met enkele van de beste kinderwagens en enkele niet al te dure kinderwagens voor het jaar 2019 en 2020. Ben je van plan een kinderwagen te kopen kijk dan eens in deze lijst, je krijgt zo een goed overzicht van de kinderwagens van deze tijd. Vervoer je kind in stijl met:

De Mockingbird

Mockingbird prijst zichzelf als een luxe product voor minder. Dit door het direct voor de klant zakelijk model van de onderneming. De kinderwagens hebben veel details, zoals een ‘met een hand' opvouw functie, het makkelijk veranderen van de rijrichting van de stoel en veel ‘verstopte' zakken met ook nog eens een grote opbergmand. In combinatie met een adapter (30 euro) is het (zitje) makkelijk te combineren met een autostoel zoals bij de: Britax, Chicco, Evenflo, Graco and Nuna. Is de kinderwagen niet wat je er van verwacht had, dan kun je deze binnen 30 dagen terugsturen. De Mockingbird kost ongeveer 280 euro.

De Cybex Priam

Als lastig terrein ervoor zorgt dat je niet met je kinderwagen overweg kunt, dan is de Cybex de oplossing. De nieuwe Priam kan je namelijk kopen als e-Priam, ja je begrijpt het goed het is een elektrische kinderwagen. De kinderwagen maakt heuveltje op gaan gemakkelijk en zodra je een heuvel afgaat kan de kinderwagen helpen met afremmen waardoor je gemakkelijk kunt blijven lopen. De batterij gaat ongeveer 8 tot 50 kilometer mee en is makkelijk op te laden. Ook handig je kunt de elektrische hulp uitzetten als je deze niet nodig hebt zodat je batterij nog langer meegaat. Ook de niet elektrische standaard Priam is een multifunctionele kinderwagen welke je gemakkelijk kan veranderen met verschillende opzetstukken tot reiswieg, buggy en ook het autostoeltje kan op het frame gezet worden. De Priam staat voor kwaliteit en innovatie, de kosten liggen wel wat hoger dan de gemiddelde kinderwagen maar je krijgt er ook wel een top product voor. De Priam kost ongeveer 1.400 tot 2.000 euro (prijs hangt deels af van kleur) en de e-Priam 1.800 tot 2.400 euro.

De Summer Infant 3D Lite Convenience Stroller

Er is een reden dat de Summer Infant 3D Lite Convenience Stroller zulke hoge beoordelingen scoort (4.4 op Amazon met 3.400 beoordelingen). Het is een lichte maar duurzame kinderwagen welke minder plek in de kofferbak gebruikt dan de gemiddelde kinderwagen. Er is ook een + versie welke het mogelijk maakt ook een bekerhouder te hebben voor het kind en je kunt bij de + het handvat stellen met slechts een hand. Het opvouwen gaat makkelijker en dat allemaal voor een prijsje van slechts 120 euro.

De Graco

Graco's laatste reissysteem geeft je een 4 in 1 systeem kinderwagen. Het systeem heeft een Graco SnugRide SnugLock 35 kinderzitje (auto) en een peuterzitje met twee standen. Het systeem begint als baby autostoel vervoerder kan daarna een buggy worden en vervolgens een dubbele buggy. Geen baby autostoeltje nodig, je kunt hem ook als enkel ‘buggy' kopen. Voor nog geen 400 euro is dit een van de goedkoopste dubbele kinderwagens momenteel op de markt.

De Chicco Bravo Primo

Als je een Chicco KeyFit of Fit2 auto stoeltje hebt wachten op je kindje dan is de Chicco Bravo Primo natuurlijk de kinderwagen welke je moet hebben. Je kunt de stoel wegnemen en je autostoeltje op de kinderwagen klikken, super makkelijk. Tijd voor de normale stoel, dan klik je deze even makkelijk weer op de kinderwagen. De kinderwagen heeft ook een bekerhouder zodat je gemakkelijk je StarBucks koffie mee kan nemen terwijl je aan het wandelen bent, ideaal! De kinderwagen is ook nog eens met een hand op te vouwen. Hoewel vroeger alleen als set, is de kinderwagen vanaf november los verkrijgbaar voor om en nabij de 320 euro.

De BOB Revolution Flex 3.0 in Lunar

Of je nu op pad gaat in de donkere wintermaanden of gewoon laat in de avond, de BOB Revolution Flex 3.0 in Lunar helpt je bij het gezien worden. Deze reflecterende kinderwagen zorgt met grotere zichtbaarheid voor meer veiligheid tijdens het vervoeren van je kind, daar houden we allemaal van natuurlijk. Het handvat heeft wel 9 posities waardoor deze ideaal is af te stellen op jouw lengte en activiteit (lopen, joggen en dergelijke). De BOB kost ongeveer 400 euro.

Bekijk ook:
De beste kinderwagens; onze top 5!

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Jeroen VanderPloeg

Jeroen schrijft sinds 2017 voor zowel nationale als internationale bedrijven. Bij Trending richt hij zich op de laatste trends. De trends waar hij over schrijft richten zich: mode, games, nieuws, gadgets en natuurlijk ook al het andere wat trending is. Jeroen zit overal bovenop om jou ‘up-to-date’ te houden. Ook tijdens zijn reizen is hij altijd opzoek naar de laatste trends.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.