Wordt The Witcher dé GoT killer van Netflix? Oordeel zelf! 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Wordt The Witcher dé GoT killer van Netflix? Oordeel zelf!

The Witcher van Netflix kan nu al de goedkeuring van miljoenen fantasy-fans wegdragen. Dit terwijl Netflix de serie pas 20 december introduceerde. Is dit dan het enige juiste antwoord op het succes van de Game of Thrones?

Van videogame tot recordbrekende hitserie

Als is de Witcher pas sinds een aantal dagen te zien op Netflix, insiders spreken nu al van een hitserie die menig record aan diggelen zal gaan helpen. Als je denkt dat het script van deze fantasy serie uit het niets is ontstaan, heb je het mis. De videogames van The Witcher bestaan namelijk al vanaf 2007.

Ook zijn er diverse boeken uitgebracht (7) die stuk voor stuk door de fans werden verslonden.Tot nu toe zijn er ruim 40.000.000 games verkocht. Het ligt in de lijn der verwachting dat dit aantal de komende tijd zal oplopen. Dat geldt ook voor de boekverkoop.

Draken, elfen en monsters in The Continent

Het verhaal van The Witcher speelt zich af in “The Continent”. Een fantasiewereld waarin je vaker wordt aangesproken door een monster of een elf dan door een toevallige voorbijganger. Natuurlijk barst ook in The Witcher de strijd tussen goed en kwaad in alle hevigheid los.

Bekijk hier de official Trailer van The Witcher

Je wordt getrakteerd op diverse special effects en bizar goede vecht scènes. Volgens kenners zijn deze scènes niet te vergelijken met die uit de voormalige miljoenen productie Game of Thrones. In vergelijking met de Witcher lijkt en vechtpartij uit de GoT zelfs op het lopen van de polonaise met een fles wodka achter je kiezen.

Henry Cavill mag rekenen op een lekkere bonus

Fantasy of niet, de bankrekening van de goodlooking Henry Cavill heeft niet echt veel weg van een sprookje. Hij schrijft de komende jaren gewoon keiharde dollars bij op z’n account. Door zijn vertolking van Geralt van Rivia in The Witcher, is hij van de één op de andere dag de bestbetaalde televisie acteur van dit moment.

En voor de oplettende “Witchers” onder ons, Henry Cavill zagen we eerder al als Charles Brandon in The Tudors. Ook niet geheel vervelend. Het goede nieuws is dat vrijwel alle acteurs al bij de audities hebben moeten tekenen voor een langdurige beschikbaarheid. Dat kan natuurlijk maar één ding betekenen: de komende jaren gaan we lekker binge watchen met The Witcher!

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.