vrouwen
Saved Read later
Deel dit bericht

Met deze 5 complimenten maak je indruk op vrouwen

Als je een vrouw wilt versieren dan wil je de magische woorden vinden om haar te kunnen betoveren. Maar welke woorden zijn dat? Met welke complimentjes kun je haar om je vinger winden? Wij gingen op onderzoek uit en moeten sindsdien de vrouwen van ons afslaan.
Wij delen deze kennis met jullie, onze beste vrienden.

Complimenten om indruk op een vrouw te maken

Je moet wel weten wat je zegt. Complimenten zoals ‘wat staat dat truitje jou mooi’ komen heel anders over dan ‘wat komen jouw tieten mooi uit in dat truitje’. Er zit dus een hele verbale wetenschap achter het geven van de juiste complimentjes aan vrouwen. Maar gelukkig hebben jullie ons. Wij zijn nooit te beroerd om te helpen, en hebben daarom 5 complimenten samengesteld waarmee jij zeker indruk gaat maken.

1. Complimenteer haar met kleine eigenaardigheden

Vrouwen vinden oprechte interesse in hen aantrekkelijk bij een man. En dan bedoelen we niet het benoemen van haar flinke bos hout voor de deur, of haar dikke achterwerk, maar het benoemen van kleine, leuke dingetjes, zoals de manier waarop ze lacht, of haar mooie kapsel. Een complimentje over haar kledingkeuze en kleur nagels zijn ook welkom. Neem die gedachte mee naar je date en je staat al met een paar punten voor.

Bekijk ook:
Creatieve ideeën voor wandbekleding die je woning transformeren

vrouwen2.0

2. Benoem de pluspunten van vrouwen

En dan bedoelen we niet die twee grote pluspunten onder haar truitje. De ego van vrouwen zijn net zo groot als die van mannen, dus benadruk haar kledingstijl op een positieve manier. Kijk haar net iets langer aan, dat wekt onzekerheid op, waarna jij dat weg kunt halen met een welgemeend compliment over haar mooie ogen.

3. Laat merken dat je haar fysiek aantrekkelijk vindt

Dat doe je niet door onafgebroken naar haar voorgevel te staren. Maar je mag haar best laten weten dat je haar een mooi lichaam vindt hebben, en dat je een fysieke aantrekkingskracht voelt. Ze heeft haar best gedaan om er goed uit te zien, dus dat mag je best benoemen. Simpelweg tegen haar zeggen dat je haar aantrekkelijk vindt is al een prima begin. Maar hou het subtiel, dan komt het helemaal goed.

d

5. Laat vrouwen weten dat ze jou op je gemak stelt

Als zij weet dat ze jou op je gemak stelt dan zal ze zelf ook een stuk comfortabeler tegenover jou zitten. Als je je kwetsbaar opstelt dan zal ze zich verder openstellen, wat de bedoeling is. Als je haar complimenteert met haar karakter dan zal ze dat weten te waarderen, en dan is het ijs al snel gebroken. Het feit dat jij je kwetsbaar opstelt zal ze een pluspunt vinden, maar je moet er niet aan tafel gaan zitten janken.

Deel dit bericht
Read later
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

One Comment

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.