Waarom tassen onmisbaar zijn bij je outfit

0 Shares

Tassen, tassen en nog eens tassen. Als je in de kledingkast van een modieuze vrouw kijkt, zie je de nodige tassen liggen. Niet geheel gek, aangezien tassen onmisbaar zijn. Veel vrouwen onderstrepen deze stelling ongetwijfeld met veel liefde en plezier.

Perfect voorbeeld van een accessoire

Veel vrouwen zijn gek op het kopen/dragen van accessoires. Dit geldt bijvoorbeeld voor sieraden, voor riemen en voor tassen. In de ogen van veel vrouwen is een tas zelfs het perfecte voorbeeld van een accessoire.

Perfecte kers op de taart

Ben je volledig gek op de outfit die je op dit moment draagt? Sta je vol trots voor de spiegel naar je eigen outfit te kijken? En ben je hier echt heel erg blij mee? Dan heb je ongetwijfeld nog het idee dat iets mist. Dat klopt; een tas mist nog. Een tas vormt bij elke outfit namelijk de perfecte kers op de taart.

Met een fraaie tas kleed je elke outfit geheel naar wens af. De outfit krijgt een nog fraaiere uitstraling, je steelt nóg meer de show en je voelt je nog lekkerder. Veel vrouwen beamen dat een fraaie tas goed is voor het zelfvertrouwen.

Praktisch

Draait het bij tassen alleen om de uitstraling? Nee, alles behalve dat. Een tas brengt ook veel praktisch gemak. Als je ergens naar toe moet, neem je altijd wel meerdere items mee. Denk hierbij aan je portemonnee, aan je smartphone, aan wat make-up en aan aanverwante zaken.

Al deze zaken passen niet in je broekzakken. Mocht dit wel passen, is het alsnog niet aan te raden om het op deze manier te doen. Je broekzakken moeten namelijk fraai blijven en moeten niet volledig bol staan. Alleen al hierom kiezen veel vrouwen voor het meenemen van een praktische tas. In een tas neem je gemakkelijk alles mee dat je nodig hebt.

Divers aanbod van tassen

Is het mogelijk om alle outfits af te kleden met een tas? Ja, dat is zeker mogelijk. Hierbij is het wel zaak dat je meerdere tassen aanschaft. Heb je op dit moment een bruine leren tas en een zwarte leren tas in je kast staan? Dan mis je mogelijk nog een lichtgekleurde tas. Een lichtgekleurde tas staat bij bepaalde outfits simpelweg fraaier dan een donkergekleurde tas.

Perfecte combinatie met riem en schoenen

Wil je overal en altijd de show stelen? Dan ben je ongetwijfeld niet alleen met je tas bezig, maar ook met je riem en schoenen. Een belangrijk voordeel hierbij is dat je de tas volledig af kunt stemmen op je riem en schoenen. Dit heeft betrekking op de kleur, maar ook op bijvoorbeeld het patroontje. Al met al kleed je elke outfit volledig af met je tas, je riem en je schoenen.

Leuke details over tassen

Vind je het heerlijk om nieuwe tassen te kopen? Dan ben je zeker niet de enige vrouw. Recent onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat een vrouw gemiddeld 6 handtassen in bezit heeft.

Concreet betekent dit het volgende: een gemiddelde vrouw kan bijna elke dag een andere tas meenemen. Klinkt dit bekend bij je in de oren? Dan ben je ongetwijfeld zelf ook een tassenliefhebber.

Uit hetzelfde onderzoek blijkt echter ook dat veel tassen vies zijn. Klinkt dit ook bekend bij je in de oren? Dan is het zaak om je tas zo snel mogelijk netjes te maken. Maak de buitenkant van je tas schoon, leeg de tas volledig en stop alleen de belangrijkste items weer terug in de tas. Een goed opgeruimde tas is niet alleen fraaier, maar geeft je ook innerlijke rust!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

44
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.