seks
Saved Read later
Deel dit bericht

Deze dingen moet je als man niet doen tijdens de seks

Je hebt het eindelijk voor elkaar. De openingszin werkte, je hebt haar verleid, en nu liggen jullie samen in bed voor een stomende sessie van het liefdesspel. Maar er zijn ongeschreven regels die je moet hanteren als je seks met een vrouw hebt. Dus als je niet wilt dat ze stampend de slaapkamer uitloopt dan moet je de volgende tips onthouden.

Voorspel komt van beide kanten

Als zij besluit om tijdens de inleiding van de seks even ‘down under’ te gaan dan hoef je alleen maar achterover te liggen en te genieten van de orale seks dat jou ten deel valt. Orale seks moet van beide kanten komen, dus geef haar ook wat liefde van onderen, ze kan het zeker waarderen. Egoïsme is not-done tijdens een potje seksen.

Je hoeft haar niet te helpen

Het ziet er in pornofilms misschien opwindend uit, maar zo zal zij het niet ervaren. Haar ‘helpen’ tijdens de orale seks moet je uit je hoofd laten. Als ze je een blowjob geeft dan hoef je haar hoofd niet naar beneden te drukken, ze doet waarschijnlijk al genoeg haar best. Ze weet waar ze mee bezig is, dus blijf met je tengels van haar hoofd en gezicht af.

Bekijk ook:
Creatieve ideeën voor wandbekleding die je woning transformeren

seks american pie

Complimenteer haar met haar setje

Streel haar zelfvertrouwen door haar te complimenteren met het lingeriesetje dat ze aan heeft getrokken. Ze heeft haar best gedaan om er sexy uit te zien, dus merk dat op. Het setje van haar lichaam scheuren en er meteen bovenop duiken is een afknapper, en dat zal ze laten weten ook. Dat wordt dan handkarren voor jou.

Kijk uit met wat je zegt tijdens de seks

Ben je van de ‘dirty talk’ tijdens een stomende liefdessessie? Kijk dan wel uit met wat je zegt, want de verkeerde woorden kunnen haar ijskoud maken. woorden zoals ‘kom maar op met je suikertietjes’ of ‘zullen we boerenkool eten morgen?’ lijken voor jou misschien de beste woorden op dat moment, maar zij laat jou eenzaam achter met een boner.

seks tape

Jezelf omdraaien en meteen gaan slapen

Het is helemaal niet erg om te gaan slapen als je klaar bent gekomen, maar zorg ervoor dat zij datzelfde slaapmutsje heeft. Jezelf omdraaien en gaan slapen als jouw hoogtepunt is geweest, en haar achterlaten terwijl die van haar nog niet is gekomen, is een daad van pure egoïsme, en dat zal ze niet waarderen. Ga voor een tweede ronde!

Bekijk ook:
Sociale media en kinderen - bescherm je kind online

Lees ook: Deze seks fetisjen kende je nog niet

 

Deel dit bericht
Read later
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.