De geilste dag van het jaar! Het bestaat echt! 12
Saved Read later
Deel dit bericht

De geilste dag van het jaar! Het bestaat echt!

Ja je zult waarschijnlijk denken, weer zo'n aparte dag. En ja dat zijn we met je eens. Maar het is toch een bewezen feit. De geilste dag van het jaar bestaat echt! 11 december is het weer zover.

De geilste dag? Hoezo dat?

Uit onderzoek blijkt dat verreweg de meeste kinderen in de maand september geboren worden. Tevens blijkt uit hetzelfde onderzoek dat er in de weken voor kerst twee keer zoveel condooms verkocht worden dan normaal gesproken. Hieruit blijkt in ieder geval dat de testosteron in de decembermaand een stuk hoger ligt dan in andere maanden. Daarnaast blijkt uit het onderzoek dat 11 december de meest geliefde dag is om met elkaar het bed in te duiken. Vandaar de benaming voor geilste dag van het jaar.

Geluksgevoel

De decembermaand brengt bij veel mensen een bepaald geluksgevoel naar boven. Gezelligheid, samen zijn met familie en cadeautjes. Het geluksgevoel dat hier bij komt kijken lijkt erg veel op het geluksgevoel van seks. Het onderzoek naar 11 december is nog altijd in volle gang. Maar nadat je dit bericht hebt gelezen ben je in ieder geval voorbereid op dat wat zou kunnen komen?.

Bekijk ook:
De 10 beste tips tegen hooikoorts

Bekijk ook

Deel dit bericht
Read later
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.