In deze stad kun jij nu schaatsen onder de regenboog 12
Saved Read later
Deel dit bericht

In deze stad kun jij nu schaatsen onder de regenboog

Wat zijn de voordelen van de koude wintertijden? Natuurlijk, schaatsen!! Handschoenen aan, ijzers ombinden en gaan. In de meeste steden is er wel een mogelijkheid om lekker te schaatsen, maar wil jij echt een magisch wintergevoel beleven? Kom dan naar deze stad, die ieder jaar wel een hele speciale schaatsbaan op zet!  

Rotterdam

In Rotterdam kun je nu schaatsen op een prachtige regenboogbaan. Je schaatst onder een grote tunnel met een plafond van regenboogverlichting. Én deze baan is maar liefst 400 meter lang! Je bent er dus ook niet binnen tien minuten overheen. Tijd om je schaatsen weer uit de kast te halen! Woon jij niet in de buurt, combineer het dan lekker met een dagje weg. De schaatsbaan is makkelijk te bereiken met het ov, en er zijn genoeg parkeerplekken voor auto’s.

Grootste pop up schaatsbaan van Nederland

Niet alleen is de schaatsbaan uniek vanwege de regenboogverlichting, het is ook nog eens de grootste pop up schaatsbaan van Nederland. Je kunt er schaatsen t/m 28 februari 2020, en hij is iedere dag geopend. Van 08:00 tot 22:00! De ervaren schaatsers kunnen los gaan op de 400 meter baan, maar voel jij je toch nog een beetje een klungel op die ijzers, dan is er ook een funbaan!

Bekijk ook:
Dit kostte een toegangskaartje voor de Efteling in 1952

Daarnaast schaats je overdekt, maar indien het weer het toelaat, worden de zijkanten geopend waardoor je dus én het echte winterse, romantische gevoel van buitenschaatsen ervaart, én een super vet LED-light dak boven je hoofd hebt.

Curling

En of dit nog niet genoeg was, is er ook nog eens een curlingbaan naast de ijsbaan te vinden. Hij is 800m2 groot, net als de funbaan. Curling, hoe moet dat ook alweer? Geen probleem! Je kunt het wij-willen-curlen arrangement boeken inclusief uitleg en een toernooi. (TIP: Leuk voor een teamuitje/familiedag!)

Voor 6,75 euro kun jij komen schaatsen en deze unieke beleving ervaren!

Check hier snel een filmpje van de tovertunnel:

https://www.youtube.com/watch?v=7PQJrI8wrH8

Schaatsbaan Rotterdam
Sportpark Toepad
Toepad 95
3063 NJ Rotterdam

www.schaatsbaanrotterdam.nl

Bekijk ook:

Ilse

Ik ben Ilse Feringa, wonend in Drachten. Ik studeer momenteel af aan sociaal pedagogische hulpverlening. Ik ben geïnteresseerd in wat er allemaal om me heen gebeurd, trends, ontwikkelingen, de mens. Graag deel ik deze interesse met jullie door te schrijven. Hiernaast hou ik mij in mijn vrije tijd bezig met kunstschaatsen, fitness, mijn bijbaantjes en vooral heel erg veel gezelligheid. Hierover gaan jullie nog veel terugzien in mijn artikelen!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.