in ,

In deze stad kun jij nu schaatsen onder de regenboog

Ervaar het magische winter gevoel onder deze LED-light tunnel

Wat zijn de voordelen van de koude wintertijden? Natuurlijk, schaatsen!! Handschoenen aan, ijzers ombinden en gaan. In de meeste steden is er wel een mogelijkheid om lekker te schaatsen, maar wil jij echt een magisch wintergevoel beleven? Kom dan naar deze stad, die ieder jaar wel een hele speciale schaatsbaan op zet!  

Rotterdam

In Rotterdam kun je nu schaatsen op een prachtige regenboogbaan. Je schaatst onder een grote tunnel met een plafond van regenboogverlichting. Én deze baan is maar liefst 400 meter lang! Je bent er dus ook niet binnen tien minuten overheen. Tijd om je schaatsen weer uit de kast te halen! Woon jij niet in de buurt, combineer het dan lekker met een dagje weg. De schaatsbaan is makkelijk te bereiken met het ov, en er zijn genoeg parkeerplekken voor auto’s.

Grootste pop up schaatsbaan van Nederland

Niet alleen is de schaatsbaan uniek vanwege de regenboogverlichting, het is ook nog eens de grootste pop up schaatsbaan van Nederland. Je kunt er schaatsen t/m 28 februari 2020, en hij is iedere dag geopend. Van 08:00 tot 22:00! De ervaren schaatsers kunnen los gaan op de 400 meter baan, maar voel jij je toch nog een beetje een klungel op die ijzers, dan is er ook een funbaan!

Bekijk ook:
Fred van Leer overvallen in eigen woning

Daarnaast schaats je overdekt, maar indien het weer het toelaat, worden de zijkanten geopend waardoor je dus én het echte winterse, romantische gevoel van buitenschaatsen ervaart, én een super vet LED-light dak boven je hoofd hebt.

Curling

En of dit nog niet genoeg was, is er ook nog eens een curlingbaan naast de ijsbaan te vinden. Hij is 800m2 groot, net als de funbaan. Curling, hoe moet dat ook alweer? Geen probleem! Je kunt het wij-willen-curlen arrangement boeken inclusief uitleg en een toernooi. (TIP: Leuk voor een teamuitje/familiedag!)

Voor 6,75 euro kun jij komen schaatsen en deze unieke beleving ervaren!

Check hier snel een filmpje van de tovertunnel:

https://www.youtube.com/watch?v=7PQJrI8wrH8

Schaatsbaan Rotterdam
Sportpark Toepad
Toepad 95
3063 NJ Rotterdam

www.schaatsbaanrotterdam.nl

Bekijk ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vechtclub met dementen in verzorgingstehuis

De geilste dag van het jaar! Het bestaat echt!