aantrekkelijke kenmerken vrouw
Saved Read later
Deel dit bericht

Deze 6 kenmerken vinden mannen onweerstaanbaar bij vrouwen

We kennen allemaal wel van die mannen die hele dagen het internet zitten af te scrollen kijkend naar foto's van prachtige vrouwen. En dan met name die vrouwen die niet al te preuts op de foto gaan. Herkenbaar? Gelukkig wijst onderzoek nu uit dat er een paar kenmerken zijn bij vrouwen die onweerstaanbaar zijn – en het heeft niets te maken met die te kleine bikini.

Een hoge stem

Opvallend genoeg is de stem een belangrijk punt. Een hoge stem zou gelijk staan met jeugdigheid en relateren aan het jonge, vrouwelijke lichaam. Die zware shag kun je dus beter even links laten liggen!

hoge stem aantrekkelijk

Brede heupen

De ratio van 7:10 vinden mannen schijnbaar prachtig. Een smalle taille, brede heupen en ronde billen. Hier kunnen mannen werkelijk waar niets aan doen, dit zit in het dna. Iemand met brede heupen wordt onbewust gezien als een goede moeder omdat er gedacht wordt dat deze goed zijn voor het baren van een kind.

Bekijk ook:
Dit kostte een toegangskaartje voor de Efteling in 1952

brede heupen zijn lekker

Gezond haar

Het is belangrijk dat een vrouw goed voor zichzelf kan zorgen, en het haar hoort daar ook bij. Ook dit wordt weer geassocieerd met vruchtbaarheid trouwens. Natuurlijk ziet het er ook gewoon aantrekkelijk uit als een vrouw glanzend, vol haar heeft. En laten we nu eens eerlijk toegeven, wij vrouwen vinden het ook gewoon veel fijner als ons haar gezond is, toch?

gezond haar aantrekkelijk

Glimlach eens wat vaker

De mond mag niet vergeten worden als het om aantrekkelijkheid gaat. Je zet hier immers als het goed is ook jouw eigen mond op. Witte tanden en verzorgde lippen zijn dan ook geen overbodige luxe. Wist je trouwens ook dat je veel aantrekkelijker bent als je lacht?

wat vinden mannen sexy

Weg met die make-up

Wij vrouwen denken vaak dat we er beter uitzien als we make-up gebruiken, maar mannen vinden het eigenlijk veel aantrekkelijker als make-up weinig gebruikt wordt. Je hoeft natuurlijk niet helemaal puur natuur te gaan, maar probeer het er een beetje natuurlijk uit te laten zien. Het is niet nodig om erbij te lopen als de nieuwste versie van een barbiepop. Gemiddeld willen mannen 40% minder make-up zien. Het is ook wel begrijpelijk dat jouw nieuwe scharrel graag wilt weten naast wie hij wakker wordt, toch?

Bekijk ook:
7 geniale relatietips die ieder koppel gelukkiger maken

wat vinden mannen aantrekkelijk

De kleur rood

Waarschijnlijk wist je dit al, maar de kleur rood wordt geassocieerd met lust. Maar wist je ook dat de kleur rood hierdoor als woest aantrekkelijk wordt ervaren door mannen? En waarschijnlijk voel je je zelf ook een stuk aantrekkelijker als je de kleur rood aanhebt. Zelfs dieren in het wild ervaren dit. Wil je jouw zelfvertrouwen een boost geven? Draag dan eens een rood jurkje tijdens de volgende date!

aantrekkelijke kenmerken vrouw

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.