Casual daten, hoe werkt dat? 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Casual daten, hoe werkt dat?

Als single kan het tijdens de coronapandemie lastig zijn om in contact te komen met andere singles. Toch hoef je de hoop niet op te geven, want er zijn nog genoeg mogelijkheden, bijvoorbeeld via Novamora.nl! Wat dacht je van de stoute schoenen aantrekken en gewoon eens kijken of casual daten wat voor jou is?

Online daten

Het kan heel spannend zijn om online te daten, maar je hoeft echt niet nerveus te zijn. Online daten kan zelfs fijner zijn dan in het echt. Bij online daten ben je actiever op zoek, maar de verwachtingen zijn veel lager. Je kunt bijvoorbeeld gewoon op het gemakje iemand leren kennen voordat jullie samen ergens naartoe gaan. Tevens hoef je er ook niet altijd tip-top uit te zien in de hoop dat je de ware tegenkomt, je kunt gewoon in je pyjama op de bank hangen terwijl jullie met elkaar chatten!

Waar te beginnen?

Iemand die niet bekend is in de wereld van casual datingsites vindt het misschien eng. Ze weten niet waar ze moeten beginnen en haken al snel af. Het is belangrijk om een populaire datingsite te kiezen die gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Novamora is hiervoor een mooie plek. De website is enorm populair en biedt ruimte voor spannend daten voor singles en stellen. Sterker nog, de website is zo populair dat er ook een variant is voor Vlaanderen. De afgelopen maanden is deze site uitgegroeid tot meest populaire ‘ondeugende' datingsite waar dating vol passie, volop aanwezig is.

Casual daten, hoe werkt dat? 16

Omdat casual daten best spannend is, kun je bij Novamora ook kiezen om anoniem te blijven. Zo wordt jouw mailadres nooit gedeeld met andere leden en kun je zelf een profielnaam kiezen. Wil je echt helemaal anoniem zijn? Dan bestaat de mogelijkheid om geen profielfoto te tonen. Dit betekent echter niet dat er veel nepprofielen op de website staan. In tegenstelling zelfs. Novamora is fel tegen nepprofielen waardoor je weer een grotere kans hebt om een spannende en ondeugende date te vinden. Dat is ook één van de redenen dat Novamora zo populair is.

Hoe werkt casual daten?

Wanneer je nog nooit een casual date hebt gehad, dan kan het misschien een beetje overweldigend voelen. Je hebt ineens zoveel keuze en weet ook niet goed wat je precies wel en niet moet vrijgeven op jouw profiel. Wij helpen jou daar graag bij. Allereerst is het belangrijk om een profielfoto te gebruiken die niet te oud is. Het moet natuurlijk wel jouw uiterlijk op dit moment weergeven. Jij zou ook teleurgesteld zijn als jouw droomman er ineens heel anders uit blijkt te zien, toch? Natuurlijk is uiterlijk niet het belangrijkste, maar je snapt wat we bedoelen.

online daten

Daarnaast is het belangrijk om eerlijk te zijn. Het heeft geen nut om te schrijven dat je een echte durfal bent die graag alles probeert terwijl je hier eigenlijk niet voor open staat. Jouw persoonlijkheid moet matchen met die van jouw liefde, dat is voor jou ook wel zo fijn. Als je eenmaal alles hebt ingevuld wordt het tijd om een match te zoeken.

Match gevonden?

Heb je iemand gevonden die jouw aandacht trekt? En vindt die persoon jou ook leuk? Dan wordt het tijd om eens een afspraak te maken! Wonen jullie in de buurt van elkaar? Dan kan een afspraakje in het centrum leuk zijn, maar een restaurant of bioscoop is natuurlijk ook een hartstikke leuke date. Heb je geen zin in al dat kleffe gebeuren en wil je liever gelijk lekker knus met zijn tweeën op de bank zitten en kijken wat daaruit voort komt? Dan spreek je gewoon lekker thuis af. Wonen jullie niet echt in de buurt? Spreek dan af in een stad die voor jullie beiden niet al te ver reizen is en bekijk wat daar de mogelijkheden zijn voor een hotel of een club.

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.