7 Leuke ideeën voor een geslaagde date 12
Saved Read later
Deel dit bericht

7 Leuke ideeën voor een geslaagde date

Ga je op date? Dan is de kans groot dat je samen een drankje gaat doen, een hapje gaat eten of een wandeling gaat maken. Dat zijn natuurlijke prima date ideeën, maar af en toe is het ook leuk om met de date iets origineler uit te pakken. Wat kan je allemaal nog meer doen tijdens een date? In dit artikel zetten we 7 leuke ideeën voor een geslaagde date voor je op een rij!

Picknicken

Wil je tijdens je date toch samen wat lekkers eten onder het genot van een lekker drankje, dan kan je bijvoorbeeld ook kiezen voor een picknick. Zorg voor een mand met lekkere hapjes en drankjes en kies een romantische locatie uit. Denk aan een mooi plekje in de natuur, een park of aan het water. (Het is wel zo handig als je dit van te voren hebt uitgezocht.)

Tijdens een picknick kan je samen op een relaxte manier gesprekken voeren, genieten van de buitenlucht en observeren wat er allemaal rondom jullie gebeurd. Een picknick is daarnaast ook een zeer geschikte date als je iemand een cadeau wilt geven, bijvoorbeeld voor Valentijnsdag, bij een jubileum of verjaardag.

Picknick date

Sterrenkijken

Wat is er nou romantischer dan samen sterrenkijken op een date? Extra pluspunten als je een nacht uitkiest waarbij er veel vallende sterren te zien zijn. Zo is augustus volgens weer.nl een goede maand om sterren te kijken, omdat de aarde rond deze tijd door een meteorenzwerm trekt.

Sterrenkijken

Bekijk ook:
Dit is de succesvolste man van Tinder

Zonsopgang kijken

Ben je een ochtendmens, en is je date dat ook? Dan is het wellicht een romantisch idee om samen de zonsopgang te kijken. Het heeft toch iets magisch om samen te ervaren hoe de nacht langzaam overgaat in de dag en de kleuren zien te veranderen. Na het zien van de zonsopgang is het wel zo'n goed idee om samen te gaan ontbijten!

Zonsopgang

Stedentrip in eigen land

Zin om de toerist uit te hangen? Dan is een stedentrip in eigen land ook een leuk idee voor een date. Nederland heeft talloze prachtige steden – zoals Amsterdam, Groningen, Maastricht, Breda en ga zo maar door – en die kunnen zonder enige twijfel het decor vormen voor een romantische en originele date.

7 Leuke ideeën voor een geslaagde date 14

Pretpark

Een uitstapje naar een pretpark klinkt misschien niet heel romantisch, maar wellicht is dit geen slecht idee voor een date. Uit wetenschappelijk onderzoek is namelijk gebleken dat mensen zich meer tot elkaar aangetrokken voelen als ze samen een spannende activiteit doen. Sla de achtbaan dus niet over als je een date in het pretpark doet!

Achtbaan

Escape Room

De Escape Rooms zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden in ons land en dit is misschien ook een leuk idee voor een originele date. In een Escape Room word je samen opgesloten in een kamer en moet je proberen te ontsnappen door spelletjes en puzzels op te lossen. Je bent alleen succesvol als je goed kan samenwerken, dus dit is een leuke manier om samen intensief met elkaar bezig te zijn. Zo leer je elkaar pas goed kennen!

Escape room

Bekijk ook:
Meer matches op Tinder? Omzeil het algoritme met deze tips!

Kookles

Samen een kookles volgen is ook een leuk idee voor een date. Zo leer je allebei nog wat over koken – en dat komt later altijd van pas – en daarna mag je ook nog een lekkere maaltijd verorberen. Geen slecht idee, toch? Als alternatief kan je ook samen gaan koken, zonder een kookles te volgen.

Kookles

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.