10 Cadeautips voor een babyshower 14
Saved Read later
Deel dit bericht

10 Cadeautips voor een babyshower

Ga jij binnenkort naar een babyshower en zoek je nog naar een leuk cadeautje? Lees dan snel dit artikel, want hierin delen we de leukste tips voor een geslaagd cadeau voor een babyshower! Wat ga jij geven?

Tip 1: Babykleding

Een erg populair cadeau om te geven tijdens een babyshower is kleding voor de nieuwe baby. Er zijn allerlei leuke kleding die je voor een pasgeboren baby kan kopen. Denk maar aan schattige truitjes, een mutsje, sokjes, babyschoenen – bijvoorbeeld van Shoesme Schoenen – of een leuk babyrompertje.

Tip 2: Luiertaart

Wil je een praktisch cadeau geven met een klassieke twist? Dan kan je een luiertaart geven. Een luiertaart is een simpelweg een groot aantal luiers dat samen is verpakt als taart. Luiers zijn misschien niet het meest sexy cadeautje kan bedenken, maar reken maar dat iedere ouder dit zeer goed kan gebruiken.

Bekijk ook:
5 leukste kraamcadeaus

10 Cadeautips voor een babyshower 15

Tip 3: Boekje

Veel ouders vinden het ook leuk om een boekje voor te lezen aan hun kind, maar soms kan het best nog wel een uitdaging zijn om leuke boeken te vinden. Zo kan je er dus ook voor kiezen om de ouders een voorleesboek te geven. Je maakt dit cadeautje nog persoonlijker als je kiest voor je eigen favoriete kinderboek.

Als je extra wilt uitpakken, dan kan je er ook voor kiezen om een hele boekenmand cadeau te geven. Hierbij vul je een mand met allerlei kinderboeken, en zo weet je zeker dat de ouders nooit meer een tekort aan voorleesmateriaal zullen hebben!

Tip 4: Dekentje

Een pasgeboren baby doet niet veel en zal dus vooral in een wiegje liggen. Alle ouders willen graag dat hun baby er zo comfortabel mogelijk bij ligt, en daarbij is een fijn dekentje ook geen verkeerde aanwinst. En die kan jij dus ook cadeau doen!

10 Cadeautips voor een babyshower 16

Tip 5: Cadeaubon

Een ander praktisch cadeau om te geven is een cadeaubon. Erg spannend is dit niet, maar zo weet je wel dat de ouders straks iets zullen kopen dat ze écht nodig hebben. Een cadeaubon is daarom nog niet zo'n gek idee. En dit kan je bijvoorbeeld ook nog combineren met een ander (klein) cadeautje.

Tip 6: Knuffels

Een schattige knuffel is ook altijd een geslaagd cadeau voor een baby. De knuffels zijn een gezellige toevoeging voor de babykamer en later zal het kindje hier ook zeker mee gaan spelen.

10 Cadeautips voor een babyshower 17

Tip 7: Fotoshoot

Een pasgeboren baby wil je natuurlijk graag voor eeuwig vastleggen, en daarom is het ook een leuk idee om ouders een fotoshoot cadeau te geven. Zo krijgen ze flink wat prachtige foto's van hun nieuwe kindje. En deze foto's zullen ze waarschijnlijk de rest van hun leven bewaren. Dat is pas een cadeau voor de lange termijn!

Tip 8: Baby mobiel

Baby's kunnen niet veel, maar ook zij vinden het leuk om geprikkeld te worden. Dat kan bijvoorbeeld met een babymobiel met geluid en muziek. Zo heeft de baby toch iets om naar te kijken – en om mee te spelen – als deze weer in zijn of haar bedje ligt.

10 Cadeautips voor een babyshower 18

Tip 9: Vraag naar cadeauwensen

Dit is geen specifieke cadeautip, maar het is desalniettemin wel een goed advies. Het kan namelijk nooit kwaad om de ouders te vragen naar hun cadeauwensen. Misschien hebben ze nog specifieke wensen waar je zelf niet aan zou denken en zo weet je zeker dat je een cadeautje koopt waar ze echt blij mee zullen zijn.

Tip 10: Bonnetje bewaren

Als laatste advies raden we ook aan om altijd het bonnetje nog even te bewaren. Zo kan het cadeautje voor de baby nog altijd geruild worden en dat kan soms nog wel van pas komen. Het ruilen van een cadeautje is misschien niet leuk, maar je wilt uiteindelijk wel dat de ouders iets hebben waar ze echt blij mee zijn.

Bekijk ook:
De beste babyfoons met camera; een top 5!

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.