Flexibele oplossing door een systeemvloer 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Flexibele oplossing door een systeemvloer

Flexibiliteit is belangrijk, zeker wanneer het gaat om snel kunnen reageren op veranderende omstandigheden, een trend die steeds vaker voorkomt en veeleisender wordt. Zo kan het nodig zijn extra opslagruimte te creëren, de werkvloer te verruimen of een kantorengedeelte aan te passen. Ook een showroom kan op die manier optimaal ingedeeld worden. Eigenlijk kunt u voor alle snel uit te voeren ruimtelijke oplossingen gebruik maken van systeemvloeren. Snel gemonteerd, supersnel gedemonteerd, ongelooflijk sterk, geschikt voor zware belasting wanneer dat nodig is en het vraagt niets van de bouwconstructie omdat een systeemvloer onafhankelijk van de omgeving wordt opgebouwd. Systeemvloeren leveren bijna eindeloze mogelijkheden wanneer het om uitbreiding van vloercapaciteit gaat.

Bijzondere eigenschappen van een systeemvloer

Systeemvloeren worden met bouten en moeren gemonteerd. Het voordeel daarvan is dat de vloeren flexibel in elkaar te zetten zijn. Verschillende segmenten kunnen op allerlei manieren worden toegepast. Is het de bedoeling dat de systeemvloer tijdelijk geplaatst wordt dan is demontage door deze manier van opbouw snel geregeld. Dit is zeker handig wanneer een vloer regelmatig verhuisd moet worden, bijvoorbeeld bij evenementen en het transport wordt er een stuk eenvoudiger van.

Bekijk ook:
Het verrassende leven van kerstpakketten leveranciers na december

Doordat een systeemvloer los in de ruimte wordt opgebouwd hoeft er geen aanpassing gedaan te worden aan de bestaande bouwconstructie. U heeft daardoor geen extra kosten naast de systeemvloer zelf. Een ander bijkomend voordeel is dat de vloer ook in tenten, tijdelijke bedrijfshallen, opslagplaatsen en loodsen geplaatst kan worden. Omdat ze op zichzelf staan zijn de vloeren echt overal toepasbaar en leveren al snel minimaal een verdubbeling van de capaciteit op.

Extra magazijnopslag, een entresol, een extra looproute langs stellingen, meer vloerruimte creëren om kantoren te realiseren alles is mogelijk omdat er gebruik gemaakt wordt van vaste onderdelen als stalen kolommen, vloerprofielen en vloerplaten. De vloerplaten vormen, samen met schoorverbanden voor de nodige stevigheid. Daardoor speelt afmeting eigenlijk geen rol en kunnen grote overspanningen gemaakt worden. In feite kan bijna iedere afmeting gerealiseerd worden.

Snel hoeft niet tijdelijk te zijn

Ruimtegebrek door groei hoeft niet altijd een dure verhuizing of een ingewikkelde verbouwing te betekenen. Vaak moet er bij een verbouwing lang gewacht worden voor allerlei vergunningen rond zijn, terwijl intussen het capaciteitsprobleem zich blijft opstapelen. Het semi-permanente karakter van de systeemvloer wordt in dat geval een permanente oplossing. Door de sterkte van de vloer en de degelijke constructiemethode is zeer zware belasting mogelijk. Dat is belangrijk wanneer er rijdend materieel als een heftruck gebruikt moet worden in bijvoorbeeld een magazijn. Waar en hoe de systeemvloer in de ruimte geplaatst wordt is vrij te bepalen, hoewel meestal van een maximale ruimte-opbrengst wordt uitgegaan. Is de ruimte hoog genoeg dan kan er zelfs meer dan een extra verdieping gerealiseerd worden.

Bekijk ook:
Wat is de beste ergonomische wiebelkruk?

Zijn er specifieke wensen dan kan daar met een systeemvloer relatief eenvoudig op ingespeeld worden. De flexibele indelingsmogelijkheden geven een grote mate van vrijheid. Een tussentijdse aanpassing of uitbreiding is geen probleem. De sterkte van de constructie zorgt voor brede toepasbaarheid en een veilig gevoel. Door trappen is iedere verdiepingsvloer goed bereikbaar en leuningwerk zorgt voor een veilige werkomgeving. Altijd op maat geleverd en meebewegend met behoefte is een systeemvloer een prima partner in ruimtelijke oplossingen.

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.