Video: Wel of niet je tanden laten bleken? 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Video: Wel of niet je tanden laten bleken?

Steeds meer mensen in Nederland laten hun tanden bleken. Vooral jongeren blijken gevoelig te zijn voor deze trend. Maar is het wel zo verstandig om je tanden te laten bleken? Ja, het ziet er leuk uit. Maar voor hoe lang? En, zijn er negatieve gevolgen?

Het is een booming business in Nederland: tanden laten bleken. Steeds meer Nederlanders willen die gewenste perfecte glimlach en zijn ook bereid om daarvoor de portemonnee te trekken. Dat is ook niet gek, want in het tijdperk van sociale media word je continu geconfronteerd met perfecte mensen op op je feed. Daardoor krijg je een onrealistisch beeld van een gemiddeld uiterlijk en van een gemiddelde lach. En dan ga je op zoek naar manieren om ook dat perfecte plaatje te bereiken.

Maar hoe bleek je nou je tanden op een goede manier?
In de YouTube-video van de NOS worden drie methodes behandeld:

  1. De tandarts
  2. De schoonheidssalon
  3. Setjes van internet of de supermarkt
Bekijk ook:
7 opmerkelijke verschillen tussen ochtend- en avondmensen

Kleine spoiler-alert: setjes van internet of de supermarkt worden niet aangeraden, maar ook een schoonheidssalon lijkt geen tip te zijn als je op een veilige en langdurige manier op zoek bent naar wittere tanden.

Als je op een verstandige manier wittere tanden wilt krijgen, dan kan je het beste naar de tandarts gaan. Zij mogen namelijk wettelijk gezien de meest effectieve methode hanteren, en kunnen zo het beste resultaat halen. Een tandarts heeft waarschijnlijk ook de meeste expertise op dit gebied, en dat kan natuurlijk nooit kwaad.

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen je tanden niet te bleken, dat is nog veiliger en waarschijnlijk ook beter voor je tanden zelf.

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.