in ,

Video: Wel of niet je tanden laten bleken?

Smile!

Steeds meer mensen in Nederland laten hun tanden bleken. Vooral jongeren blijken gevoelig te zijn voor deze trend. Maar is het wel zo verstandig om je tanden te laten bleken? Ja, het ziet er leuk uit. Maar voor hoe lang? En, zijn er negatieve gevolgen?

Het is een booming business in Nederland: tanden laten bleken. Steeds meer Nederlanders willen die gewenste perfecte glimlach en zijn ook bereid om daarvoor de portemonnee te trekken. Dat is ook niet gek, want in het tijdperk van sociale media word je continu geconfronteerd met perfecte mensen op op je feed. Daardoor krijg je een onrealistisch beeld van een gemiddeld uiterlijk en van een gemiddelde lach. En dan ga je op zoek naar manieren om ook dat perfecte plaatje te bereiken.

Maar hoe bleek je nou je tanden op een goede manier?
In de YouTube-video van de NOS worden drie methodes behandeld:

  1. De tandarts
  2. De schoonheidssalon
  3. Setjes van internet of de supermarkt

Kleine spoiler-alert: setjes van internet of de supermarkt worden niet aangeraden, maar ook een schoonheidssalon lijkt geen tip te zijn als je op een veilige en langdurige manier op zoek bent naar wittere tanden.

Als je op een verstandige manier wittere tanden wilt krijgen, dan kan je het beste naar de tandarts gaan. Zij mogen namelijk wettelijk gezien de meest effectieve methode hanteren, en kunnen zo het beste resultaat halen. Een tandarts heeft waarschijnlijk ook de meeste expertise op dit gebied, en dat kan natuurlijk nooit kwaad.

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen je tanden niet te bleken, dat is nog veiliger en waarschijnlijk ook beter voor je tanden zelf.

Bekijk ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.