Ga jij de nieuwe iPhone 12 kopen? Neem dan ook een hoesje! 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Ga jij de nieuwe iPhone 12 kopen? Neem dan ook een hoesje!

We hebben er even op mogen wachten, maar nu is het eindelijk zover: Apple komt weer met een nieuwe iPhone. Na de iPhone 11, verschijnt binnenkort de iPhone 12 (originele naam) in de winkels. Ben jij een Apple fan boy en sta je meteen in de rij om er een te kopen? Vergeet dan niet om er een goed iPhone 12 hoesje bij te nemen! Dat is slechts een kleine investering om er voor te zorgen dat je nieuwe aankoop veilig is!

Hoesje voor je telefoon

Een goed hoesje aanschaffen voor je (nieuwe) telefoon is natuurlijk nooit een slecht idee. Maar tegenwoordig heb je allerlei verschillende soorten hoesjes, en dat maakt een keuze soms wat minder makkelijk. Wat zijn nou de populairste hoesjes in 2020? Wij geven een overzicht van de laatste trends van de hoesjesmarkt voor telefoons!

Ga jij de nieuwe iPhone 12 kopen? Neem dan ook een hoesje! 16

Een telefoonhoesje met een koord

Een koord? Waarvoor heb je een hoesje met een koord voor je telefoon nodig, mocht je misschien denken. Nou deze hoesjes zijn tegenwoordig erg populair bij de jeugd. Met een koord maak je het hoesje (en je telefoon) vast aan jezelf, en kan je je telefoon als accessoire bij je dragen. Maar het is vooral erg veilig, want je telefoon is daardoor veel minder makkelijk te stelen. Het is dus de ideale oplossing voor mensen die veilig naar een festival of andere stapgelegenheid willen gaan! En natuurlijk ook niet verkeerd voor dames die een jurkje of andere outfit zonder zakken dragen; dan hoef je niet de hele avond een tas mee te dragen!

Een transparant telefoonhoesje

Deze trend is misschien iets meer voor de hand liggend, want iedereen die een nieuwe (Apple) telefoon heeft, wil er stiekem ook wel een beetje mee kunnen pronken. Dat gaat alleen wat moeilijk als er een hoesje omzit. Voor die mensen is een transparant telefoonhoesje de ideale oplossing. Je nieuwe telefoon is veilig, en je kan het mooie design nog steeds zien!

Een telefoonhoesje met een printje

Waar sommige mensen het dus fijn vinden dat je het hoesje zo min mogelijk ziet, vinden andere mensen het juist veel leuker om hun telefoon een persoonlijke touch te geven. Voor die mensen zijn telefoonhoesjes met een printje een prima uitkomst. Tegenwoordig heb je hoesjes met allerlei verschillende soorten printjes, waardoor je jezelf een bijna unieke telefoon kan geven. Best gaaf!

Een telefoonhoesje met opbergruimte; de zogenaamde wallet cases

Ook deze trend had je aan kunnen zien komen, want het is natuurlijk super handig als je ook wat pasjes kwijt kunt bij je telefoon. Tegenwoordig kan je eigenlijk niet meer over straat zonder een paar pasjes. Met een wallet case heb je de perfecte plek om ze op te bergen. Zo kan je een portemonnee lekker thuislaten.

Ga jij de nieuwe iPhone 12 kopen? Neem dan ook een hoesje! 17

Popsockets

Een trend waar je misschien niet van gehoord hebt, zijn de zogenaamde popsockets. Deze dingen kan je achterop je telefoon plakken, waardoor je veel meer grip op je telefoon hebt. Zo houd je je telefoon veel makkelijker vast, en laat je hem veel minder snel vallen. Best een slim idee, vind je niet?

Nieuwe iPhone 12? Vergeet het hoesje niet!

De nieuwe iPhone 12 komt dus bijna uit, en als je er een koopt kan je een hoesje beter niet vergeten. Met dit artikel hebben we je in ieder geval genoeg ideeën gegeven over wat voor iPhone 12 hoesjes er zijn. Natuurlijk zijn er ook mensen die nu geen iPhone 12 aanschaffen, maar voor een ander ouder (en goedkoper) model gaan. Dan is het natuurlijk ook geen verkeerd idee om een Apple telefoonhoesje aan te schaffen voor dat model.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.