Saved Read later
Deel dit bericht

5 dingen die je door corona vaker zou moeten schoonmaken

We springen allemaal uiterst voorzichtig om met het coronavirus. We kochten 5.000 rollen toiletpapier, 300 liter desinfecterende handalcohol en zeker 400 liter desinfecterende zeep. We houden allemaal keurig 30 cm afstand in de supermarkt (moet 1,5 meter zijn dat is dus ongeveer 5x zo veel!) en we trekken er allemaal niet meer massaal op uit naar:

  • Het Strand
  • Het Park
  • De Markt

Helemaal top dus zou je al snel denken, wat kan er nu nog mis gaan corona is al bijna verslagen! Toch zijn er nog wat dingen waar je waarschijnlijk niet aan denkt. Dingen die je door corona vaker zou moeten desinfecteren. Om het allemaal wat makkelijker voor je te maken hebben we enkele tips op rij gezet.

De telefoon

De telefoon je belt er natuurlijk flink op los tijdens je quarantaine. Je doet dit onder andere om af te spreken in het park natuurlijk maar denk eens na….Je telefoon hoe vaak maak je dat ding schoon? Je was je handen gedurende 3 seconde met je antibacterielezeep en raakt daarna weer blij je telefoon aan. Onze tip, koop naast je dozen met zeep ook even wat desinfecterende doekjes, helemaal top om je telefoon mee schoon te houden.

Bekijk ook:
Last van allergie? Verminder pollen en luchtverontreiniging in huis

Je toetsenbord en muis

We werken massaal thuis, lekker op de bank Netflixen dus tot de kwaliteit van het beeld omlaag gaat omdat het internet het niet meer aan kan. Een uitgelezen moment om dan toch maar wat te gaan werken. Je pakt je laptop of kruipt in je pyjama achter de computer en met je handen raak je gelijk je toetsenbord en muis aan. Levensgevaarlijk! Wassen dat spul, met die desinfecterende doekjes natuurlijk.

De deurklink

De deurklink maak je natuurlijk 1x per jaar schoon tijdens de zomerschoonmaak. Met corona om elke hoek is het misschien handig om de deurklink wat vaker schoon te maken. Wat voor zin heeft die 400 liter zeep als je vervolgens je vieze deurklink weer beetpakt? Precies, het heeft totaal geen zin dus schoonmaken die hap.

De kat

Ook al heb je 5.000 rollen toiletpapier er komt natuurlijk een moment dat je misgrijpt. Geen zorgen, de kat loopt toevallig net voorbij en hopla helemaal schoon van onder. Maar hoe zit het met Loes de poes? Precies die is nu super vies! Ze houdt natuurlijk helemaal niet van water maar we raden je aan om katlief toch even onder de douche te gooien. En als je dan toch de douche aan zet, spring er dan zelf ook even onder. Was je al die coronavirusdeeltjes gelijk even uit je haar!

Bekijk ook:
Last van allergie? Verminder pollen en luchtverontreiniging in huis

De hond

Ook al heb je 5.000 rollen toiletpapier…….ja precies lees hierboven en vul in plaats van kat even hond in. En als naam natuurlijk niet Loes de poes maar Bello de hond!

Bonus tip – Coronavirus Challenge

Als afsluiter nog een laatste tip…..

Doe niet mee aan de coronavirus challenge!

Bekijk ook:

Avatar foto
Jeroen VanderPloeg

Jeroen schrijft sinds 2017 voor zowel nationale als internationale bedrijven. Bij Trending richt hij zich op de laatste trends. De trends waar hij over schrijft richten zich: mode, games, nieuws, gadgets en natuurlijk ook al het andere wat trending is. Jeroen zit overal bovenop om jou ‘up-to-date’ te houden. Ook tijdens zijn reizen is hij altijd opzoek naar de laatste trends.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.