Voorspelden The Simpsons in 1993 al het Coronavirus? (incl. video) 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Voorspelden The Simpsons in 1993 al het Coronavirus? (incl. video)

Op de één of andere manier lijken The Simpsons soms wel de toekomst te kunnen voorspellen. Zo lijkt er een speech van Lisa verdacht veel op de speech die onze klimaatdrammer Greta Thunberg gaf. Het fragment komt uit The Simpsons film uit 2007 dat betrekking heeft op klimaatopwarming en CO2. Zelfs de enge blik heeft wel wat weg van die van Greta. Een leerling schrok zo erg van dit doemscenario dat Lisa schetste, dat hij zo uit het raam sprong. Vergelijk dat eens met het effect dat de speech van Greta op veel mensen onder ons heeft.

Update 29-2-2020: Bekijk hier het live Corona informatie special

Een ander voorbeeld is de voorspelling dat Trump president wordt. In de aflevering “Bart to the future” uit 2000 laat ons zien dat Trump gekozen wordt als president. Maar check vooral ook even de “toevallige” overeenkomsten. De scene dat Trump de roltrap afkomt, de speech en de stemmingen.

Bekijk ook:
Live band of DJ? Wat past het beste bij jouw trouwfeest?

En ook de Ebola-uitbraak, de aanslag op 9/11, een winnaar van de Nobelprijs en de iPod werden al getoond voordat het zover was. Toeval of hebben we hier te maken met een tijdreiziger of iemand die in de toekomst kan kijken? Want nu zien we ook dat het Coronavirus al in 1993 werd voorspeld.

We werden al gewaarschuwd voor het Coronavirus

Als bewijs wordt een aflevering uit 1993 gebruikt. In deze aflevering gaat het over een virus met de naam Osaka Flu dat zich door Springfield verspreidde nadat bewoners Juicers uit Japan bestelden. In de aflevering zien we één van de werknemers uit Japan over een doos hoesten en stuur zo het virus door naar de VS. Zodra de juicers binnenkomen in Springfield worden de meeste bewoners ziek.

Het virus komt in dit verhaal weliswaar uit Japan in plaats van Wuhan, maar de fans zeggen dat The Simpsons een voorliefde hebben voor het voorspellen van wereldwijde evenementen.

Bekijk ook:
Zo creëer je thuis de ultieme luisterervaring

https://youtu.be/lF_hml_iIDw

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.