Top 10 PS4 games - augustus 2021 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 PS4 games – augustus 2021

In deze top 10 PS4 games bespreken we de populairste PlayStation 4 games van de maand augustus! Welke game speel jij nu?

10. A Plague Tale: Innocence

Op de tiende plek in de top 10 PS4 games van deze maand staat A Plague Tale: Innocence. Deze game speelt zich af tijdens de middeleeuwen in Frankrijk. Het land wordt geteisterd door een dodelijke plaag en in die omstandigheden proberen Amicia en haar broertje te ontsnappen aan de soldaten van de inquisitie.

Bekijk hier de trailer van A Plague Tale: Innocence:

9. Rise of the Tombraider: 20 Year Celebration

Rise of the Tombraider staat op de negende plek in de top 10 PS4 games van augustus. In deze game kruip je wederom in de huid van Lara Croft en maak je haar aller eerste expeditie mee. Hierin gaat Croft op zoek naar het geheim van onsterfelijkheid. Haar vader probeerde dit mysterie eerder al op te lossen, maar hem lukte het niet. Kan Lara hier wel in slagen?

Bekijk hier de trailer van Rise of the Tombraider: 20 Year Celebration:

8. Final Fantasy X/X-2: Remastered

De remastered versie van Final Fantasy X/X-2 staat momenteel op de achtste plek in de top 10 PS4 games van deze maand. In het spel volgen we Tidus en Yuna die de wereld Spira proberen te redden van de Sin.

Bekijk hier de trailer van Final Fantasy X/X-2: Remastered:

Bekijk ook:
Quiz: Herken jij deze oude games?

7. Kingdoms of Amalur Re-Reckoning

Op de zevende plaats in de top 10 PS4 games van augustus staat Kingdoms of Amalur Re-Reckoning.  In deze game kan je wederom de wereld van Amalur ontdekken, maar dit keer met mooiere visuals, betere gameplay en intensere gevechten. Dat is dus ideaal voor de fans van de game!

Bekijk hier de trailer van Kingdoms of Amalur Re-Reckoning:

6. Kingdom Hearts 3

Kingdom Hearts 3 staat op de zesde plek in de top 10 PS4 games van deze maand. In het spel speel je als Sora en probeer je met de hulp van Goofy, Donald Duck, Mickey Mouse en Riku de plannen van de Xehanorts te dwarsbomen door op zoek te gaan naar de Zeven Wachters van het Licht.

Bekijk hier de trailer van Kingdom Hearts 3:

5. Final Fantasy VIII Remastered

Op de vijfde plek in de top 10 PS4 games van deze maand staat nog een remastered game, namelijk Final Fantasy VII. In deze game neem je het op tegen de Republiek van Galbadia en de machtige tovenares Edea. Deze Republiek heeft het voorzien op de andere naties van de wereld en het is aan jou de taak om hun te beschermen.

Bekijk hier de trailer van Final Fantasy VIII Remastered:

4. Mass Effect: Legendary Edition

Op de vierde plek in de top 10 PS4 games van de maand augustus staat Mass Effect: Legendary edition. Hierin kan je de drie Mass Effect games spelen. De games spelen zich af in een alternatief universum waarin je speelt als Command Shepard, een elite soldaat die de mensheid moet beschermen tegen de Reapers.

Bekijk hier de trailer van Mass Effect: Legendary Edition:

Bekijk ook:
Eerste beelden nieuwe Harry Potter game Hogwarts Legacy

3. 11-11: Memories Retold

11-11: Memories Retold staat op de derde plek in de top 10 PS4 games van deze maand. Deze game speelt zich af tijdens de Eerste Wereldoorlog en hierbij kan je als twee karakters spelen. Je volgt of het verhaal van de Canadese fotograaf Harry Lambert, of dat van de Duitse ingenieur Kurt Waldner. Beide raken betrokken bij de oorlog, maar om verschillende redenen.

Bekijk hier de trailer van 11-11: Memories Retold:

2. Gran Turismo: Sport Playstation Hits

Op de tweede plek in de top 10 PS4 games van augustus staat Gran Turismo: Sport Playstation Hits. In deze racesimulatorgame kan je de racer in jezelf naar boven halen.

Bekijk hier de trailer van Gran Turismo: Sport Playstation Hits:

1. F1 2021

Op de eerste plek in deze top 10 PS4 games van deze maand staat F1 2021. De Max Verstappen fandom is nu ook uitgebreid naar de PlayStation 4 games, want in deze game kan je racen tegen de Formule 1 legendes van dit moment. Max Verstappen, Lewis Hamilton en Charles Leclerc en de andere F1 coureurs zie je hier allemaal terug. En je komt ook terecht op de circuits die je steeds voorbij ziet komen. Zo kunnen de fans toch nog genieten van de Formule 1 nu de zomerstop van toepassing is.

Bekijk hier de trailer van F1 2021:

Deze top 10 is samengesteld op basis van de PS4 bestsellers van Amazon.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.