Nieuwe trailer van Batman-film met Robert Pattinson 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Nieuwe trailer van Batman-film met Robert Pattinson

Fans van het DC universum opgelet! Er is een nieuwe trailer van The Batman verschenen. De nieuwe beelden zien er super gaaf uit en zijn te zien in de onderstaande video! Krijg jij al zin in deze Batman film?

The Batman is een nieuwe superheldenfilm van DC Comics die volgend jaar zal verschijnen. Ben Affleck keert niet meer terug als Bruce Wayne en de film kan dus worden beschouwd als een reboot van de serie. Met dit keer Twilight-acteur Robert Pattinson in de hoofdrol. Die castingkeuze vonden veel mensen wat vreemd, maar op basis van de onderstaande trailer kan je wel zien dat het helemaal geen gek idee is!

Bekijk ook:
Supertest: Welke superkracht kies jij?

The Batman

The Batman zal geen “origin story” vertellen, maar focust zich op het tweede jaar van de carrière van superheld. Daarin gaat Bruce Wayne de strijd aan tegen de corruptie in Gotham, en daarbij komt hij heel wat slechteriken tegen. Zo is bekend geworden dat we onder meer “Catwoman”, “The Riddler”, “The Penguin”, en “Falcone” kunnen verwachten in de film. Daarnaast heeft regisseur Matt Reeves aangegeven dat hij Batman vooral als detective ziet. Dat beloofd nog wat te worden!

In The Batman wordt Robert Pattinson bijgestaan door een sterrencast. Zo zijn er ook rollen weggelegd voor Zoë Kravitz, Colin Farrell, Paul Dano, Peter Sarsgaard, Jeffrey Wright en Andy Serkis.

Wanneer verschijnt The Batman in de bioscopen?

Je moet nog even geduld hebben totdat The Batman in de bioscopen verschijnt. De releasedatum staat namelijk gepland op 3 maart.

Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.