Nintendo toont nieuwe beelden van Breath of the Wild 2 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Nintendo toont nieuwe beelden van Breath of the Wild 2

Nintendo heeft nieuwe beelden vrijgegeven van het vervolg op Breath of the Wild. De trailer is in de bovenstaande video te zien! Ga jij deze game straks spelen?

De nieuwe trailer van Breath of the Wild 2 begint erg donker. Een rood met zwarte vloeistof probeert de held Link te verzwelgen terwijl een duister figuur toekijkt. Hoe dat precies afloopt weten we niet, want al gauw wordt het beeld helemaal donker. Dan verschijnt het licht met een nieuwe scene. Hierin valt Link door de lucht terwijl onder hem de wereld Hyrule te zien is. Dat beeld is veelzeggend, want in deze nieuwe game kan je als speler ook de lucht in en Hyrule van bovenaf verkennen.

Over het verhaal van Breath of the Wild 2 is nog niet veel meer bekend. Het spel zal veel op het eerste deel lijken, terwijl er dus ook nieuwe functies worden geïntroduceerd. Waarschijnlijk gaat het zwart met rode vloeistof de wereld bedreigen en moet jij dit stoppen.

Bekijk ook:
Quiz: Herken jij deze oude games?

Hoe heet het vervolg op Breath of the Wild?

De nieuwe Zelda game wordt door veel mensen Breath of the Wild 2 genoemd, maar zo gaat het spel straks niet echt heten. De echte titel houdt Nintendo nog even geheim, want de gamestudio denkt dat die teveel spoilers weggeeft. Wie durft er een gokje te wagen?

Wanneer verschijnt het vervolg op Breath of the Wild?

Het is nog niet precies bekend wanneer het vervolg op Breath of the Wild gaat verschijnen. Nintendo wil zich nog niet vastleggen op een precieze datum, maar heeft wel alvast verklapt dat het spel in 2022 in de winkels verschijnt. Dat is nog even afwachten dus!

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.