Top 10 Nintendo Switch Games – Juli 2021 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Nintendo Switch Games – Juli 2021

In deze top 10 bespreken we de populairste Nintendo Switch games van de maand juni. Welke game speel jij nu op de Switch?

10. Super Smash Bros. Ultimate

Op de tiende plek in de top 10 populairste Nintendo Switch games van deze maand staat Super Smash Bros. Ultimate. In dit spel kan je met allerlei bekende Nintendo personages op verschillende arena's tegen elkaar vechten. Kan jij je vrienden verslaan?

Bekijk hieronder de trailer van Super Smash Bros. Ultimate:

9. Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin staat op de negende plek in de top 10 én dat is best opvallend. De game moet namelijk nog uitkomen, maar er zijn nu al veel mensen die het spel alvast hebben gekocht. In de game kruip je in de rol van de kleinzoon van de legendarische Rider Red. Je komt in contact met Ena, een Wyverian meisje dat een bijzonder ei in haar bezit heeft. Het is een ei van de Rathalos, een monster dat volgens de legende niet zo gezellig is…

Bekijk hieronder de trailer van Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin:

8. Tony Hawk's Pro Skater 1+2

Op de achtste plek in de top 10 Nintendo Switch games staat Tony Hawk's Pro Skater. In het spel kan je opnieuw skaten als Tony Hawk en de meest waanzinnige levels en tricks doen.

Bekijk hieronder de trailer van Tony Hawk Pro Skater 1+2:

Bekijk ook:
Pokémon Go Quiz

7. Mario Kart 8 Deluxe

Op de zevende plek in de top 10 van de maand juli staat Mario Kart 8 Deluxe. In het spel kan je racen tegen Mario en zijn vrienden. Mario Kart is een van de meest bekende spellen ooit en is ook vandaag de dag nog een echt begrip in de gamewereld. Eerlijk is eerlijk, het blijft een heerlijk spelletje, totdat je drie keer achter elkaar over een bananenschil struikelt…

Bekijk hieronder de trailer van Mario Kart 8 Deluxe:

6. Among Us

Among Us was dé lockdown game van 2020, maar is ook dit jaar nog erg geliefd. Dat is ook te zien aan de zesde plek die de game nu te pakken heeft in de top 10 populairste Nintendo Switch games. Het spel speel je online met andere games. Je moet op zoek gaan naar een verrader, die andere spelers probeert uit te schakelen. Of je bent zelf de verrader. Als de spelers de verrader op tijd ontmaskeren, dan winnen zij het spel. Maar, de verrader gaat ondertussen snel aan de slag om dat te voorkomen!

Bekijk hieronder de trailer van Among Us:

5. Celeste

Op de vijfde plek in de top 10 van deze maand staat Celeste. In de game speel je als een meisje genaamd Madeline, die een berg probeert te beklimmen. Het is echter geen berg zoals wij die in het dagelijkse leven kennen, want op haar pad naar boven komt ze dodelijke obstakels tegen. Kan jij Madeline naar de top helpen?

Bekijk hieronder de trailer van Celeste:

4. Minecraft

Minecraft is echt al jaren en jaren populair en dat is deze maand ook niet anders. De game staat nu op de vierde plek in de Nintendo Switch top 10 van de maand juli. Met Minecraft kan je echt van alles doen, maar het staat vooral bekend als het spel waarbij je een kubusachtige wereld helemaal kan verbouwen naar je eigen dromen.

Bekijk hieronder de trailer van Minecraft:

Bekijk ook:
Zo ziet Harry Potter-kasteel Zweinstein eruit in Minecraft

3. Boomerang Fu

Op de derde plek in de top 10 staat Boomerang Fu. Dit grappige spelletje kan je met je vrienden spelen en hierbij probeer je elkaar een kopje kleiner te maken met behulp van een boemerang.

Bekijk hieronder de trailer van Boomerang Fu:

2. Doki Doki Literature Club Plus!

Op de tweede plek in de top 10 staat een bijzondere game, namelijk Doki Doki Literature Club Plus! In het spel word je lid van de Literatuurclub in de hoop daar liefde te vinden. Dat klinkt allemaal heel zoet, maar uiteindelijk blijkt het spel ook een duistere en wat enge kant te kennen. Dat kan je moeilijk voorstellen bij het zien van de beelden, maar het wordt online een psychologische horror game genoemd. Durf jij het aan?

Bekijk hieronder de trailer van Doki Doki Literature Club Plus!:

1. Mario Golf: Super Rush

Mario Golf: Super Rush staat op de eerste plek in de top 10 Nintendo Switch games en is het populairste spel van deze maand. Wat je in het spel moet doen zal je misschien verrassen, maar je mag een potje golf spelen met Mario, Luigi, Prinses Peach, Toad en zijn andere vrienden. Tijd om te ontdekken of jij de nieuwe Mario Woods bent!

Bekijk hieronder de trailer van Mario Golf: Super Rush:

Wat speel jij nu op de Nintendo Switch?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.