Saved Read later
Deel dit bericht

Roidmi Upgraded EVA 2023 Model Robot Vacuüm Cleaner: Jouw hulp in de huishouding!

Woon je op jezelf, met iemand samen of verblijf je in een gezellig studentenhuis? Waar of hoe je ook woont, er zijn altijd terugkerende taken. Denk aan bijvoorbeeld de was, afwas, maar ook aan iets simpels zoals stofzuigen.

Stofzuigen kost niet alleen tijd en energie, het kan ook frustrerend zijn. Je gaat zweten en je kunt niet in ieder hoekje komen zonder de meubels te verschuiven. Dat is misschien herkenbaar voor je. Om deze obstakels uit de weg te gaan, kun je de robot vacuüm cleaner van Roidmi overwegen. In dit artikel lees je meer over deze handige gadget!

Wat is een robotstofzuiger?

De robotstofzuigers zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Dat is niet vreemd. Toch zou het goed kunnen dat je niet op de hoogte bent van deze geweldige gadget. Robotstofzuigers zijn kleiner van stuk en werken volautomatisch. Dit betekent simpelweg dat jij niets hoeft te doen.

Kun je je daar iets bij voorstellen? De stofzuiger beweegt zelfstandig rond en komt door het kleine formaat gemakkelijk op de lastigste plekken van het huis. Bijvoorbeeld onder de bank of in een krappe hoek. Bovendien zijn robotstofzuigers een stuk stiller. Je hoeft je niet langer te frustreren over het irritante geluid dat een traditionele stofzuiger voortbrengt.

Welke robotstofzuiger is geschikt?

Kun je wel wat hulp in de huishouding gebruiken? In dit geval kan het een goed idee zijn om een robotstofzuiger aan te schaffen. Dat klinkt makkelijk, maar dat is het allesbehalve.

Want als je op zoek gaat naar een geschikt model, kom je veel soorten tegen. Welke stofzuiger is geschikt? Dat is zonder twijfel de Roidmi robot vacuüm cleaner.

Bekijk ook:
Dit zijn de 3 meest verkochte producten op Bol.com in 2023

Wat zijn de voordelen van de Roidmi robot vacuüm cleaner?

Een robotstofzuiger is een goede investering. Je krijgt er immers veel voor terug. Zo bespaart het veel tijd en energie. Als je op zoek bent naar de beste variant, is de Roidmi robot vacuüm cleaner een prima product om te overwegen. Dat heeft met de volgende pluspunten te maken:

  • Gaat het om slechts een robotstofzuiger? Nee, de Roidmi vacuüm cleaner is meer dan dat. De gadget beschikt namelijk over een watertank, waardoor je vloer eveneens wordt gedweild. Hoe geweldig is dat?
  • 60 dagen. De Roidmi robotstofzuiger beschikt over, in tegenstelling tot andere varianten, een grote stofzak. Deze zak heeft een opslagcapaciteit voor maar liefst 60 dagen.
  • Bacteriën doden: De robotstofzuiger zuigt niet alleen stof en vuil op. Nee, de gadget doet meer dan dat. Zo wordt 99,9% van alle bacteriën gedood en blijven er ook geen nare geuren achter
  • Aanpasbaar: Iedere ruimte in huis is anders. Dit geldt voor de oppervlakte, maar ook voor het vloertype en de meubels. Je kunt de instellingen volledig naar wens aanpassen, zodat alles op de juiste manier wordt gereinigd
  • Detectie: De vacuüm cleaner is slimmer dan je denkt. De detectie voorkomt dat de gadget vast komt te zitten of ergens tegenaan botst. Over schade hoef je je geen zorgen te maken.

Hoe werkt de Roidmi vacuüm cleaner?

Een traditionele stofzuiger is om verschillende redenen beperkt. Eén daarvan is de stekker. Vaak is deze niet lang genoeg. Bij de Roidmi vacuüm cleaner is dat een ander verhaal. Deze reinigt de vloer zelfstandig, zonder tussenkomst van een stekker of slang. Dat klinkt geweldig, maar hoe gaat het verder?

Bekijk ook:
Dit zijn de 3 meest verkochte producten op Bol.com in 2023

Dat is eenvoudig. De robotstofzuiger werkt met een laadstation, waar de accu wordt opgeladen. Zodra de accu leeg is, keert de stofzuiger zelfstandig terug. Het opladen duurt ongeveer 4 uur en daarna kun je 180 minuten vooruit. Maak je geen zorgen over vervangbare batterijen, want deze zijn niet aan de orde.

Is thuisblijven noodzakelijk?

De meeste huishoudelijke taken gaan niet vanzelf. De vacuüm cleaner van Roidmi is baanbrekend op dat vlak. Deze stofzuiger redt zichzelf namelijk. De detectie voorkomt botsingen en verkent de ruimte op eigen houtje.

Het enige wat jij hoeft te doen is de stofzuiger instellen, waarna jij rustig kunt vertrekken. Het is echter wel belangrijk om rekening te houden met de accuduur en oplaadtijd.

Conclusie

Wil je niet langer opzien tegen je huishoudelijke taken? Een robotstofzuiger is een perfecte oplossing. Deze gadget is in staat om stof en vuil zelfstandig op te zuigen, zonder tussenkomst van een persoon, stekker of slang. Dit bespaart tijd en frustratie, want je hoeft de meubels niet langer opzij te schuiven of in een krappe ruimte te kruipen. Dat wordt allemaal voor je geregeld. Hoe handig is dat?

Maar, welke variant is nu de beste? De Roidmi vacuüm cleaner is een geweldige keuze. De stofzuiger heeft een capaciteit van 60 dagen en laadt binnen slechts 4 uur volledig op. De stofzuiger is een goede investering voor de lange termijn en reinigt de vloeren terwijl jij buiten de deur bent. Is deze handige gadget iets voor jou?

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

859

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.