Gadgets spaghetti
Saved Read later
Deel dit bericht

Deze 6 gadgets moet je hebben

Krijg jij ook niet genoeg van die gadgets waarvan je mond soms openvalt van verbazing. Uiteraard is er soms ook een prijskaartje waardoor je meteen besluit dat het niet voor jou is weggelegd. Maar er zijn ook leuke zaken die niet meteen een maandsalaris kosten. Wat dacht je van het volgende?

1. Zwevend plantje

Eerlijk is eerlijk, ook deze gadget is vaak niet goedkoop, maar het ontwerp doet ook denken aan science fiction. Jouw plantje zweeft in de lucht en noem dat maar eens geen echte eyecatcher. Het werkt via twee magneten of iets dergelijks, maar de techniek is minder belangrijk dan het effect dat dit bijzondere ontwerp oplevert.

Bekijk ook:
De leukste mini gadgets

2. Car Hud mobile display

Als je op weg bent naar een nieuw adres gebruik jij vast ook je mobiel voor de navigatie. Dat is vaak erg lastig, omdat er geen eenvoudige manier is om je smartphone veilig te bevestigen. De car hud mobile display is een mat waarop je de mobiel kan plaatsen waarmee je de display weerspiegelt krijgt op je vooruit. Omdat de mat antislip is blijft de telefoon ook liggen als je een bocht neemt. Geen gevaarlijke situaties dus, als jij halverwege de rit je mobiel moet oprapen.

Deze 6 gadgets moet je hebben 13

3. Laser keyboard

Leveren jouw ‘dikke’ vingers soms ook vreemde berichten op als je die stuurt via de piepkleine toetsen op je smartphone. Een laser keyboard met Bluetooth verbinding is dan een goede oplossing. Via het keyboard kan je praktisch overal een toetsenbord projecteren en gebruiken waar je wel snel en efficiënt mee kan typen. Ideaal toch als je altijd veel hebt te vertellen en dat zo snel mogelijk kwijt wilt.

Bekijk ook:
4 gadgets omdat je mee gaat met de tijd

4. Een elektrische spaghettivork

Uiteraard moet je wel heel erg veel van spaghetti houden om te overwegen deze vork te kopen. Maar wat dacht je ervan om deze cadeau te geven aan iemand die bekend staat als een echte spaghetti-fan? Het is uiteraard een item dat is bedoeld als een grapje en het kost om die reden niet veel. Als je op het knopje drukt, begint de vork automatisch te draaien. In hoeverre het echt helpt bij het eten van deze Italiaanse lekkernij is niet bekend.

Deze gadgets moet je hebben

5. 3D pen

Het is een rage die in ons land ook in opkomst is: 3D tekenen. De pennen die je hiervoor gebruikt hebben een ABS-vulling. Dit materiaal wordt in de pen gesmolten maar bij blootstelling aan lucht is het weer snel hard. Je kan diverse kleuren ABS kopen en ook de smeltsnelheid is aan te passen naar gelang jouw voorkeur. Als je op zoek bent naar een nieuwe hobby en creatief bent, is een dergelijke pen misschien een goede keuze.

Bekijk ook:
13 Beauty Gadgets!

6. Digitale markeerstift

Iedereen zal voor het werk of privé wel eens een samenvatting maken of bepaalde gegevens willen bewaren. Dan is een digitale markeerstift ideaal. Je kan hiermee teksten of onderdelen daarvan scannen en dan afdrukken op je laptop of computer. De stift converteert de tekst meteen naar Word, zodat jij er mee aan de slag kan. De batterij is goed voor een flink aantal uren gebruik. Voor iedereen die dingen niet moeilijker wil maken dan nodig.

Deel dit bericht
Read later
Rosalyn

Rosalyn is schrijfster en vertaalster. Reizen is haar grootste passie. En wat is er nu leuker dan je passie met je werk te combineren? Zowel thuis als onderweg schrijft ze graag over actuele onderwerpen!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.