De leukste mini gadgets 12
Saved Read later
Deel dit bericht

De leukste mini gadgets

Mini gadgets, ze zijn leuk soms handig maar vooral erg klein. Niet iedereen heeft plek voor mega gadgets zoals een cameradrone natuurlijk. Dit is de reden dat wij bij Trending op zoek zijn gegaan naar enkele mini gadgets. We zochten er op los en zijn tot deze zes leuke en soms handige mini gadgets gekomen. Een ideaal cadeau voor die ander of lekker voor jezelf, hier zijn de zes mini gadgets!

Geekey Multi-Tool – Key Shaped Pocket Tool

Van schroevendraaier tot blik opener deze mini sleutel komt altijd goed van pas. Hij is klein en past prima aan je sleutelbos. Op die manier heb je altijd een handige Pocket Tool bij je zonder dat je gelijk met een Zwitsers zakmes over straat hoeft. Omdat de vorm vrijwel overeenkomt met die van een sleutel zul je vrijwel niets merken van het ding aan je sleutelbos. Mocht je hem echter nodig hebben, laten we het zo zeggen: Hoe vaak ga je zonder sleutels de deur uit? Nooit natuurlijk en dat maakt deze mini gadget zo geniaal.

Multi-Color Motion Sensor LED Toilet Night Light

Dit is niet een gadget om mee te nemen, maar een voor op het toilet. Het maakt van je toilet bezoek een feestje met kleurige verlichting in de pot. Leuk voor tijdens een feestje, en natuurlijk ook bij het mikken in het donker mocht je ‘s nachts het licht liever uitlaten om je ogen wat te sparen voor de felheid. Extra handig het ding heeft een motion sensor dus weet het precies wanneer het tijd is om te branden en wanneer het tijd is om uit te gaan. Met acht verschillende kleuren maak je van het toilet een ware disco!

Bekijk ook:
Virtual reality trends: Drie top VR-brillen met de beste prijs-kwaliteitverhouding

POWERUP 3.0

Een Smartphone Controlled (Bluetooth) Papieren vliegtuig kit. Dit is een gadget puur voor de lol. Je maakt een papieren vliegtuigje en met de POWERUP 3.0 kan je er een motor opzetten en vervolgens met je telefoon het vliegtuigje rond laten vliegen. Je laadt motortje in ongeveer 10 minuten op en je kunt vervolgens 15 tot 20 minuten rondvliegen. Heb je vroeger dus altijd papieren vliegtuigjes gemaakt, dan is deze gadget geweldig om even terug te gaan naar je jeugd. Versie 2.0 natuurlijk want we gaan er van uit dat je vliegtuigje vroeger niet telefoon gestuurd was. Natuurlijk ook geweldig voor je kinderen!

HUNT22 | The World's Coolest EDC Titanium UV Flashlight

Deze mini zaklamp is geweldig, het is namelijk een UV-zaklamp. Prachtig om alles wat verborgen is zichtbaar te maken. We raden het wel af dit ding mee te nemen op vakantie, als je hem in je hotel kamer aanzet durf je waarschijnlijk nooit meer in een hotel te slapen. Los van dat is het natuurlijk vooral een erg grappige mini gadget en vandaar dat je hem terug ziet in deze lijst.

Bekijk ook:
Creëer je eigen wellnesspa thuis met deze top gadgets

Inktless metal pen

Je kent het wel, je bent aan het schijven en ineens is je inkt op. De inktloze metalen pen is de oplossing, de inkt zal nooit op gaan want de pen gebruikt helemaal geen inkt. Je kunt er mee schrijven maar vooral voor tekenen is deze pen zeer geschikt. Af en toe een beetje de punt aanslijpen en je kunt zorgeloos erop los schrijven of tekenen, wetend dat je inkt nooit op zal gaan.

Living Ecosphere

De Living Ecosphere is bedacht door NASA om te onderzoeken hoe het ecosysteem op aarde werkt. Nu kan je zelf een Living Ecosphere hebben met algen, micro-organisme en garnalen.

De garnalen ademen de zuurstof in, eten de algen en bacteriën op. Vervolgens voeden de afvalstoffen van de garnaal de algen en de algen zorgen voor zuurstof. Een oneindige cyclus in ontstaan waardoor je kunt genieten van weer eens wat anders dan een aquarium met vissen op tafel. Helemaal oneindig is het natuurlijk niet, de Living Ecosphere houd het ongeveer 1,5 tot 2 jaar uit en dan is het helaas wel einde leven in je glazen bol.

Bekijk ook:

Avatar foto
Jeroen VanderPloeg

Jeroen schrijft sinds 2017 voor zowel nationale als internationale bedrijven. Bij Trending richt hij zich op de laatste trends. De trends waar hij over schrijft richten zich: mode, games, nieuws, gadgets en natuurlijk ook al het andere wat trending is. Jeroen zit overal bovenop om jou ‘up-to-date’ te houden. Ook tijdens zijn reizen is hij altijd opzoek naar de laatste trends.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.