De beste smartwatches in 2020 14
Saved Read later
Deel dit bericht

De beste smartwatches in 2020

Wij van Trending zijn op zoek gegaan naar de beste Smartwatches voor 2020. Het aanbod van Smartwatches groeit ieder jaar enorm, maar welke zijn goed en welke kun je beter links laten liggen? De concurrentie is groot en dat zorgt voor extra opties op de smartwatches. Dit natuurlijk om eventuele klanten over de streep te trekken. Helemaal goed wat ons betreft, hoe meer functies hoe beter. Natuurlijk spelen ook andere zaken een rol, prijs en natuurlijk vooral de kwaliteit. Wij snuffelde rond en kwamen uit op deze toppers!

Apple horloge-serie

De Apple watch-serie is momenteel een van de best verkochte smartwatches in de wereld. Apple zal waarschijnlijk zijn volgende generatie Apple-horloge in 2020 gaan lanceren, wij kijken er alvast naar uit.

Het horloge zal voor de eerste keer een app store bevatten en een verscheidenheid aan wijzerplaten en functies hebben die we op de oude modellen niet hebben gezien. Het gerucht gaat dat het een prachtig gevormd scherm zal hebben samen met coole fitnessfuncties. Denk hierbij aan functies zoals: actief je verbrande calorieën bijhouden, je hartslag polsen en een stopwatch. Deze functies zijn in ieder geval opgenomen volgens sommige bronnen maar we zullen meer fitnessfuncties tegenkomen op het horloge.

Apple Watch is tevens de beste 4G SmartWatch en stopt ook automatisch wanneer u stopt met lopen, wat een heel coole functie is. Geruchten suggereren ook dat de Apple Watch waarschijnlijk een grotere batterij heeft om het langer te laten werken zonder op te laden. Al met al is dit misschien wel het beste aankomende smartwatch in het jaar 2020.

Bekijk ook:
Het beste sporthorloge; een top 5!

Samsung Galaxy Watch

Deze Smartwatch gaat zeker een dure worden in vergelijking met de vorige Samsung watch. We zouden kunnen zeggen dat het een van de beste smartwatches voor Android is al heeft dat natuurlijk niet enkel met de prijs te maken. Er zijn enkele geruchten dat we in het volgend jaar een verbeterde versie van het Galaxy-horloge zouden kunnen zien.

Er zijn helaas nog niet erg veel bekend over de specificaties, maar we kunnen anticiperen op enkele verbeteringen ten opzichte van het originele Galaxy-horloge. Het vorige model had een zeer omvangrijk ontwerp met roterende wijzers, dus het is waarschijnlijk dat de nieuwe SmartWatch een slank ontwerp heeft met een meer subtiele wijzer.

Toch zal het op het eigen Tizen OS van Samsung draaien, een systeem wat nog niet erg ontwikkeld is. Natuurlijk kan Samsung op het Android systeem van Google springen maar zijn in ieder geval wel voor betere app-ondersteuning in het geval dat ze niet de sprong naar het Google Android systeem maakt.

Bij het vorige horloge hadden we te maken met een vrij nutteloze assistent. Deze liep ver achter op Apple Siri, Google Assistant en Alexa-watches. Hier zal Samsung zeker aan gewerkt hebben voor het nieuwe horloge. Net als de Apple verwachten we ook een grotere batterij wat minder opladen inhoud. De prijs komt uit op ongeveer 350 tot 400 euro en daar verwachten we natuurlijk wel degelijke kwaliteit voor.

Bekijk ook:
Samsung Galaxy Fit 2 review

Garmin Fenix-serie

Garmin-smartwatches staan bekend om hun nauwkeurige GPS en zijn een geweldige optie voor mensen die van outdooractiviteiten, sporten en trackers houden. Onlangs lanceerden ze enkele Fenix-serie smartwatches met functies zoals de mogelijkheid om vooraf geladen muziek en topografische kaarten op te slaan. Garmin-spellen, zuurstofverzadiging meters en nog veel meer.

Nu zijn Garmin-fans erg enthousiast over de Fenix 6 en het zal waarschijnlijk volgend jaar worden gelanceerd. Het kan een slanker en stijlvoller designhorloge van Garmin worden. Het horloge zal functies bevatten zoals verbeterde GPS, de mogelijkheid om muziek te downloaden, NFC, Easy Payment en ECG-functionaliteit zal ook op het horloge zitten. Waarschijnlijk krijgen ook de sensoren een update dus we verwachten enkele nieuwe sensoren voor deze zesde generatie.

Fitbit Versa

Afgezien van de populaire en meest gewaardeerde merken ter wereld zoals Apple en Samsung, zijn er bedrijven die uitsluitend worden geassocieerd met smartwatches en fitnessapparatuur. Deze bedrijven doen het ook goed in vergelijking met functies en specificaties.

Met Fitbit versa zijn er veel fitness-apps te downloaden in hun apps store. Deze werken geweldig werkt met de verschillende soorten sensoren die in het horloge zitten. Een horloge gericht op de actieve sporters onder ons dus. Momenteel is de Fitbit Versa 2 net gelanceerd, waarschijnlijk zien we volgend jaar een betere en verbeterde versie van Versa.

Google Pixel Watch

Er zijn al jaren geruchten over Google Pixel watch en we verwachtten eindelijk in het eerste kwartaal van 2020 de lancering. Dat er niets is bevestigd over het ontwerp en de specificaties van pixel watch is dus best wel een beetje raar.

We verwachten dat het hardware van topkwaliteit zal zijn. Waarschijnlijk kan het met zowel Wi-Fi- als LTE-versies worden geleverd, er zijn geruchten dat het 1GB RAM heeft en op een stockversie van OS zal lopen. Dit met speciale functies alleen voor Pixel watch. Een beetje zoals Google het heeft gedaan met Android Pixel 4-telefoons.

Microsoft Surface Watch

Microsoft is een bekende naam als het gaat om pc's, maar het worstelt met mobiele telefoons en accessoires. Maar er zijn geruchten dat Microsoft met zijn team werkt aan een nieuwe smart watch die op Windows OS zal draaien.

Veel geruchten zeggen dat het horloge wordt geleverd met een vierkant ontwerp en aluminium behuizing van oxynitride wat tien keer duurzamer is dan gewoon metaal. Microsoft streeft naar een business-georiënteerde smart watch met een langdurige batterijduur of een cloud-connectiviteit (Bluetooth en Wi-Fi-connectiviteit volgens sommige bronnen). Omdat het prototype wordt getest door het Microsoft team, kunnen we verwachten dat het in het jaar 2020 wordt gelanceerd.

Avatar foto
Jeroen VanderPloeg

Jeroen schrijft sinds 2017 voor zowel nationale als internationale bedrijven. Bij Trending richt hij zich op de laatste trends. De trends waar hij over schrijft richten zich: mode, games, nieuws, gadgets en natuurlijk ook al het andere wat trending is. Jeroen zit overal bovenop om jou ‘up-to-date’ te houden. Ook tijdens zijn reizen is hij altijd opzoek naar de laatste trends.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.