Dit zijn dé kersttrends voor 2020 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit zijn dé kersttrends voor 2020

Kerstmis 2019 is nog niet achter te rug (of misschien wel als jij dit leest) maar n ieder geval hebben de trendwatchers al bepaald wat helemaal in zal zijn in 2020. Dan heb jij vanaf nu voldoende tijd om je voor te bereiden.

1. De hangende kerstboom breekt door in 2020

Zie je het al voor je? Gasten die jouw kamer binnenkomen en met open mond kijken naar jouw kerstboom die (omgekeerd) aan het plafond hangt? Het idee ontstond naar verluidt om de kerstboom te beschermen tegen jonge kinderen en huisdieren. Behalve een echte eyecatcher bespaar je ook nog eens ruimte met deze bijzondere kerstboom. Het is echter alleen mogelijk met een kunstboom, een echte laat van schrik veel te snel alle naalden vallen en dan zit je voor kerstmis al met een kale boom. Je kan zelf een hangende kerstboom maken, maar er zijn ook diverse modellen te koop. Zoek maar vast een plaatsje aan het plafond.

2. Het wordt een witte kerst in 2020

Laten we eerlijk zijn, de kans dat er buiten sneeuw zal liggen met Kerstmis is ook in 2020 niet bijster groot. Daarom zorgen we ervoor dat we sneeuw buiten niet gaan missen dat jaar. Overal integreren we sneeuw, in de kerstboom en in het interieur. We gaan voor sneeuwwitte schapenvachtjes, sneeuwpoeder en andere vormen van kunstsneeuw en doen de gordijnen dicht om het groen buiten te sluiten. Ook bij het kerstmenu gaan we voor witte elementen zoals witte truffels, ijs en frozen cocktails. Krijg jij ook al zin?

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 leukste bordspellen aller tijden

3. Let’s have velvet

Less is more is uit de boze als het in 2020 met de kerst om velvet gaat. We kiezen overal voor velvet: van warm gekleurde velvet kerstballen tot mooie symbolen die van je kerstboom iets bijzonders maken. Het belangrijkste hierbij is dat dit thema niet vraagt om orde maar juist om een georganiseerde chaos. Net iets voor jou immers. Natuurlijk mag een red velvet cake hier niet aan ontbreken.

4. Kerst in de tropen

Misschien ga je in 2020 niet naar de tropen met de kerst maar haal je de tropen in huis. Het is een trend om volgend jaar decoraties te kiezen die passen bij dit thema. Denk dus aan flamingo’s, ananassen en palmbomen. Ben je echte durfal, dan wordt een palmboom in 2020 jouw kerstboom. Ook aan de maaltijd is het felle kleuren; van tafellaken tot drankjes. Jouw gasten gaan beslist met een vakantiegevoel weer naar huis.

Bekijk ook:
7 opmerkelijke verschillen tussen ochtend- en avondmensen

5. Kerstboom op doek

Als er om welke reden dan ook geen echte kerstboom in jouw kamer kan staan in 2020, ga je voor de kerstboom op doek. Er zijn diverse leuke opties. Wat dacht je van een kerstboom met led lampjes verwerkt in het doek? Ben jij milieubewust dan ga je natuurlijk voor een kerstboom op doek die gewoon midden in de natuur staat, prachtig groen zonder versiering of tierelantijnen.

6. Traditioneel

Deze trend komt ieder jaar terug, dus ook in 2020. De kerstboom wordt versierd met rood, zilver en goud. Dat geldt ook voor de rest van het interieur. Vergeet ook de kerstster voor het raam en de verlichte sneeuwpoppen niet. Lekker makkelijk, want deze spullen heb je vast ook nu al in huis.

Rosalyn

Rosalyn is schrijfster en vertaalster. Reizen is haar grootste passie. En wat is er nu leuker dan je passie met je werk te combineren? Zowel thuis als onderweg schrijft ze graag over actuele onderwerpen!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.