Top 10 trending films en series - Week 12 8
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 trending films en series – Week 12

Wat zijn de populairste films en series op Netflix van dit moment? In deze top 10 geven we een antwoord op die vraag!

De top 10 trending films en series op Netflix ziet er compleet anders uit dan vorige week, want Netflix voegde de laatste dagen veel nieuwe content toe. Er staat een nieuwe film op de eerste plek en een nieuwe serie in de top 3.

10. Ginny & Georgia

De nieuwe serie Ginny & Georgia staat al weken in de top 10, maar begint nu echt minder populair te worden. De meeste mensen die de serie wilden zien, hebben deze ondertussen ook al afgekeken en daarom verwachten we dat deze serie volgende week niet meer in de top 10 staat.

In de serie volgen we de de moeder-dochter relatie tussen Ginny & Georgia. Denk aan Gilmore Girls, maar dan van deze tijd. De serie telt in totaal tien afleveringen, en die zijn allemaal op Netflix te zien. Het is nog niet bekend of de serie een vervolg krijgt.

Bekijk hieronder de trailer van Ginny & Georgia:

https://www.youtube.com/watch?v=QsacpJwXCO8

9. De Geheime Dienst voor Magie

De eerste nieuwkomer in deze top 10 is De Geheime Dienst voor Magie. In deze animatiefilm volgen we Hans en Grietje die nu als geheim agent werken. Met hun magie en andere skills moeten ze een vermiste koning opsporen. Maar er is wel een probleem; ze willen niet met elkaar samenwerken. Dat wordt nog lastig!

Bekijk hieronder de trailer van De Geheime Dienst voor Magie:

8. The Blacklist

Sinds vorige week staat ook The Blacklist in de top 10 trending films en series op Netflix. Sinds kort staat het zevende seizoen op de streamingservice, en die wordt goed bekeken. Vorige week stond The Blacklist nog op de vierde plek, nu staat de serie inmiddels vier plekken lager. In de serie vangen FBI-agent Elizabeth Keen en het criminele meesterbrein Raymond Reddington samen boeven.

Bekijk ook:
De 10 leukste kerstfilms op Netflix

Bekijk hieronder de trailer van The Blacklist:

https://www.youtube.com/watch?v=XihA6GWIBdM

7. Bad Trip

Een andere nieuwkomer in deze lijst is de film Bad Trip. In de film maken twee vrienden een road trip naar New York City, terwijl ze grappen uithalen met mensen die ze onderweg tegenkomen.

Bekijk hieronder de trailer van Bad Trip:

6. The Secret Dare to Dream

In de film The Secret Dare to Dream worden dromen werkelijkheid als je er maar in geloofd. Daar komt de weduwe Miranda (Katie Holmes) achter als ze geholpen wordt door een aantrekkelijke vreemdeling.

Bekijk hieronder de trailer van The Secret Dare to Dream:

5. New Amsterdam

New Amsterdam is al weken populair in Nederland en dat is deze week niet anders. In de serie volgen we de nieuwe directeur van een ziekenhuis. Hij doet dingen anders dan ze daar gewend zijn, en dat vinden ze niet allemaal even prettig. Het nieuwe beleid mag dan controversieel zijn, het lijkt uiteindelijk wel goed uit te pakken.

Bekijk hieronder de trailer van New Amsterdam:

https://www.youtube.com/watch?v=ZvMCbzrToAo

4. ¿Quién mató a Sara?

¿Quién mató a Sara? is een nieuwe Spaanse serie, en de vertaling van de titel is: “Wie heeft Sara vermoord?” Nou dan weet je gelijk wat je ongeveer kan verwachten. In de serie heeft haar broer Alex 18 jaar in de gevangenis gezeten voor de moord, maar hij is onschuldig. Nu gaat hij op zoek naar de echte dader, en niet om gezellig een kopje koffie te drinken.

Bekijk ook:
Deze langverwachte films draaien vanaf december in de bioscoop

Bekijk hieronder de trailer van ¿Quién mató a Sara?:

3. The Irregulars

De nieuwe serie The Irregulars slaat ook aan bij het Nederlandse publiek. In de serie onderzoekt een groep buitenbeentjes de bovennatuurlijke misdaden in een Victoriaans Londen. Dat doen ze samen met Sherlock Holmes en dr. Watson. Ja, weer een Sherlock Holmes adaptie, maar dan in een nieuw jasje.

Bekijk hieronder de trailer van The Irregulars:

2. Formula 1: Drive To Survive

Vorige week stond Formula 1: Drive To Survive nog bovenaan, maar nu moet de docu genoegen nemen met een tweede plek. In de documentaire krijg je een kijkje achter de schermen in de Formule 1. Super interessant, zeker nu het nieuwe seizoen van start is gegaan!

Bekijk hieronder de trailer van Formula 1: Drive To Survive:

1. The Honest Thief

The Honest Thief is momenteel het populairste op Netflix. In de film volgen we een succesvolle dief gespeeld door Liam Neeson. De dief wil graag met pensioen, omdat hij de liefde van zijn leven is tegengekomen. Hij wil daarom een deal maken met de politie. In ruil voor al de miljoenen die hij heeft gestolen, wil hij een flinke strafvermindering. Zo kan hij zonder zorgen genieten van het leven. Klinkt als een goede deal, maar twee corrupt agenten hebben andere plannen.

Bekijk hieronder de trailer van The Honest Thief:

Wat heb jij deze week gekeken op Netflix?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.