Top 10 trending films en series op Netflix – Week 18 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 trending films en series op Netflix – Week 18

Wat zijn de populairste films en series op Netflix van dit moment? In deze top 10 geven we een overzicht van de laatste trends.

Netflix plaatste ook deze week weer een heleboel nieuwe content online, en die werd volop gestreamd. De top 10 trending films en series van dit moment kent vijf nieuwe gezichten – in vergelijking met vorige week – en ook de nummers 1 en 2 zijn nieuw.

10. New Amsterdam

Vorige week belandde New Amsterdam nog buiten de top 10 trending films en series op Netflix, maar nu weet de serie zich weer op de tiende plek te vestigen.

In New Amsterdam krijgt een ziekenhuis een nieuwe directeur. Hij gaat de boel er flink opschudden, maar niet iedereen zit daar op te wachten. Toch is dit misschien net wat het ziekenhuis nodig heeft.

New Amsterdam telt maar liefst drie seizoenen, waarvan de eerste twee op Netflix staan. Daarnaast wordt er gewerkt aan een vierde seizoen én zijn er ook nog plannen voor een vijfde seizoen. Fans kunnen dus nog heel wat afleveringen van New Amsterdam verwachten.

Bekijk hieronder de trailer van New Amsterdam:

9. Kurier

Kurier is een nieuwe film op Netflix. De film speelt zich af aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. In de film volgen we de oorlogsheld Jan Nowak Jeziorański die zijn land wil bevrijden van de Duitse bezetting.

Bekijk hieronder de trailer van Kurier:

8. De Mitchell's tegen de Machines

In de animatiefilm De Mitchell's tegen de Machines wordt de mensheid bedreigd door robots. Alleen de Mitchell familie kan de wereld nog redden, maar zijn ze wel opgewassen tegen deze enorme verantwoordelijkheid?

Bekijk hieronder de trailer van De Mitchell's tegen de Machines:

Bekijk ook:
Quiz: Uit welke serie komt deze quote?

7. The Sons of Sam: A Descent into Darkness

In de documentaire The Sons of Sam: A Descent into Darkness krijgen we een kijkje op de jacht naar de gevaarlijke seriemoordenaar David Berkowitz. Werkte hij alleen, of waren er meer mensen betrokken bij de gruwelijkheden?

De documentaire bestaat uit een seizoen van vier afleveringen.

Bekijk hieronder de trailer van The Sons of Sam: A Descent into Darkness:

6. Believe Me

Believe Me is een film die gebaseerd is op een waargebeurd verhaal. Lisa McVey wordt ontvoerd, maar weet ternauwernood te ontsnappen. Eindelijk vrij probeert ze de autoriteiten in te lichten over het gruwelijke voorval, maar die twijfelen aan de waarheid van haar verhaal…

Bekijk hieronder de promo van Believe Me:

5. The Serpent

Seriemoordenaars scoren op Netflix, en ook de serie over The Serpent doet het al weken goed op de streamingsservice. In de serie is te zien hoe er jacht wordt gemaakt op een bloeddorstige seriemoordenaar die in de jaren '70 veel slachtoffers maakte totdat hij – met Nederlandse hulp – werd gestopt.

The Serpent telt één seizoen van acht afleveringen. Er zijn geen plannen voor een tweede seizoen, en een vervolg lijkt ook niet aannemelijk.

Bekijk hieronder de trailer van The Serpent:

4. Shadow and Bone

Shadow and Bone was vorige nog het populairste van allemaal, maar nu moet de serie genoegen nemen met een vierde plek. In de serie zien we hoe Alina Starkov ontdekt dat ze over hele speciale gaven beschikt. Met haar nieuwe krachten is ze ineens een van de belangrijkste personen van de wereld, en kan zie iets doen wat niemand anders kan: het land bevrijden van de duistere Fold.

Shadow and Bone telt één seizoen van acht afleveringen. Alle afleveringen zijn op Netflix te kijken. Het is nog niet bekend of de serie een vervolg krijgt, maar dat lijkt wel waarschijnlijk.

Bekijk hieronder de trailer van Shadow and Bone:

Bekijk ook:
Eerste beelden nieuwe Netflix serie Shadow and Bone

3. El Inocente

Het leven van Mateo Vidal staat volledig op zijn kop als gebeurtenissen uit zijn verleden worden opgerakeld. Kan hij ontsnappen aan zijn verleden, of haalt de geschiedenis hem uiteindelijk toch in?

El Inocente is een Spaanse serie met één seizoen van acht afleveringen.

Bekijk hieronder de trailer van El Inocente:

2. Detective Pikachu

Wanneer detective Harry Goodman plotseling spoorloos verdwijnt, gaat zijn zoon naar hem zoeken. Gelukkig staat hij er niet alleen voor, want hij krijgt bij zijn quest hulp van Detective Pikachu. Samen gaan ze het mysterie oplossen, maar daarbij raken ze verwikkeld in een nog duisterder plot.

Bekijk hieronder de trailer van Detective Pikachu:

1. Jupiter's Legacy

Jupiter's Legacy is de nieuwe superheldenserie op Netflix en is momenteel het aller populairste op de streamingservice. In de serie kreeg een groep mensen in de jaren '30 superkrachten. Nu willen ze graag met pensioen gaan en mogen de kinderen hun opvolgen. Maar, kunnen de kinderen wel in de gigantische voetsporen van hun ouders treden?

Jupiter's Legacy heeft één seizoen van acht afleveringen. De reviews lopen een beetje uiteen. Op Rotten Tomatoes krijgt de serie een 39 procent score van critici, terwijl het publiek een 69% score geeft. Op IMDb krijgt Jupiter's Legacy een 6.9 gemiddeld.

Bekijk hieronder de trailer van Jupiter's Legacy:

https://www.youtube.com/watch?v=TY3IAqm-gpE

Wat kijk jij nu op Netflix?

Deel dit bericht
Read later
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.