Top 10 trending films en series op Netflix – Week 17 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 trending films en series op Netflix – Week 17

Wat zijn de populairste films en series op Netflix van dit moment? In deze top 10 geven we een overzicht van de laatste trends.

Goed nieuws voor mensen die zaten te wachten op nieuwe content op Netflix. De streamingservice plaatste ook deze week een heleboel nieuwe films op series online, en daardoor is er weer genoeg te kijken. De top 10 populairste films en series op Netflix van dit moment ziet er daardoor totaal anders uit dan vorige week, al zijn de nummers 1 en 2 oude bekenden.

10. Sniper: Assassin's End

Een sniper is nooit een veilige beroepskeuze, maar het leven van de scherpschutters Thomas Beckett en zijn zoon wordt pas echt bedreigd. Ze worden namelijk achterna gezeten door de CIA, Russische huurmoordenaars en een Japanse assassin. Kunnen ze dat wel overleven?

Bekijk hieronder de trailer van Sniper: Assassin's End:

9. Fatma

Na een tragisch ongeval verandert een schuchtere schoonmaakster in een seriemoordenaar. Mensen hebben haar in het verleden kwaad gedaan, en die kunnen nu wel eens de hoogste prijs betalen. In de serie gaat ze op zoek naar haar vermiste man, maar ondertussen schroomt ze er niet van om af en toe wat wraak te nemen.

Fatma is een Turkse serie, bestaande uit één seizoen van zes afleveringen.

Bekijk hieronder de trailer van Fatma:

8. Gek van Geluk

Gek van Geluk is een nieuwe Nederlandse film op Netflix. In de film van Johan Nijenhuis –  met Carly Wijs en Plien van Bennekom in de hoofdrol – worstelt de liedjesschrijver Lena met een writer's block. Haar vriendin bedenkt een plan om haar inspiratie weer op gang te brengen.

Bekijk hieronder de trailer van Gek van Geluk:

Bekijk ook:
Top 10 romantische films op Netflix

7. Shazam

In Shazam krijgt wees Billy opeens superkrachten. Dat vindt hij helemaal geweldig, maar dan blijkt dat er met grote macht ook grote verantwoordelijkheid komt kijken.

Bekijk hieronder de trailer van Shazam:

6. El Inocente

Mateo Vidal heeft een duister verleden. Jaren geleden was hij namelijk per ongeluk verantwoordelijk voor de dood van een andere man. Nu lijkt hij zijn leven weer op de rit te hebben, met een leuke vrouw en een kind op weg, maar dan lijkt het verleden hem toch weer in te halen.

El Inocente is een Spaanse serie bestaande uit één seizoen van acht afleveringen.

Bekijk hieronder de trailer van

5. De Mitchells tegen de Machines

Als robots in opstand komen tegen de mensheid kunnen alleen De Mitchells de wereld nog redden. Helaas zijn ze nou niet bepaald klaar voor deze enorme verantwoordelijkheid..

Bekijk hieronder de trailer van De Mitchells tegen de Machines:

4. Suicide Squad

In een wereld vol superhelden en slechteriken is het best moeilijk om de samenleving te beschermen. De Amerikaanse overheid heeft echter een oplossing voor dat probleem gevonden in Suicide Squad. Zij laat namelijk een team van gevangen slechteriken hun vuile was opknappen in ruil voor strafvermindering. Dat lijkt misschien niet het beste idee, maar wie weet kunnen deze bad guys verrassen?

Bekijk hieronder de trailer van Suicide Squad:

Bekijk ook:
Eerste trailer horrorfilm The Conjuring 3: The Devil Made Me Do It

3. Things Heard & Seen

Things Heard & Seen is de nieuwe horrorfilm op Netflix, en die weet nog aardig wat mensen te boeien. In de film volgen we het stel Catherine en George die naar het platteland zijn verhuisd. Het boerderijtje ziet er op het eerste gezicht best schattig uit, maar dan blijken er rare dingen te gebeuren. Misschien hadden ze toch beter in de stad kunnen blijven?

Bekijk hieronder de trailer van Things Heard & Seen:

2. The Serpent

The Serpent is ook al enkele weken erg populair op Netflix. In de serie wordt er jacht gemaakt op de gelijknamige beruchte seriemoordenaar uit de jaren '70. De moordenaar maakte heel wat slachtoffers, voordat hij – met Nederlandse hulp – werd gepakt.

The Serpent bestaat uit één seizoen van acht afleveringen. Er zijn geen plannen voor een tweede seizoen, en een vervolg lijkt ook onwaarschijnlijk.

Bekijk hieronder de trailer van The Serpent:

1. Shadow and Bone

Shadow and Bone is momenteel de populairste serie op Netflix. In de serie volgen we Alina Starkov, een kaartenmaker in het leger van Ravka. Starkov lijkt een doodnormaal meisje, maar per toeval wordt ontdekt dat ze over hele speciale gaven beschikt. Haar leven verandert hierdoor in een klap, en ineens is ze een van de belangrijkste mensen ter wereld. Het is aan haar de taak de wereld te redden van de duistere Fold, maar niet iedereen wil dat ze hierin slaagt.

Shadow and Bone bestaat uit één seizoen van acht afleveringen. Alle afleveringen staan sinds eind vorige maand online. Een tweede seizoen is nog niet aangekondigd, maar gezien de populariteit en de zeer positieve reviews lijkt de kans op een vervolg erg groot.

Bekijk hieronder de trailer van Shadow and Bone:

Wat kijk jij nu op Netflix?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.