Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 28 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 28

In deze Netflix top 10 geven we een overzicht van de populairste films en series in Nederland van dit moment! Wat kijk jij nu op Netflix?

10. Sicario – Day of the Soldado

In Sicario – Day of the Soldado zien we hoe de Amerikaanse regering de oorlog aan gaat met drugshandelaren uit Mexico. Dat is een brute strijd, waarbij veel geweld niet wordt geschroomd.

Sicario – Day of the Soldado krijgt een 7.1 op IMDb en staat momenteel op de tiende plek in de Netflix top 10.

Bekijk hieronder de trailer van Sicario – Day of the Soldado:

9. This Little Love of Mine

Een briljante advocaat keert terug naar het eiland van haar jeugd om daar een oude vlam over te halen om het familiebedrijf over te nemen. Hij heeft daar echter geen interesse in, maar haar ziet hij wel zitten…

This Little Love of Mine krijgt van de IDMb bezoekers een 5.4 gemiddeld en staat nu op de negende plek in de top 10 trending films en series op Netflix.

Bekijk hieronder de trailer van This Little Love of Mine:

8. Too Hot To Handle

Too Hot To Handle is een realityshow waarin knappe vrijgezellen worden gedumpt op een tropisch eiland. Klinkt bekend? In de show kunnen ze 100.000 dollar winnen, maar dan mogen ze geen sex hebben met elkaar. Kunnen ze dat volhouden of is die opdracht Too Hot To Handle?

Too Hot To Handle staat nu op de achtste plek in de Netflix top 10 en krijgt op IMDb een magere 4.5.

Bekijk hieronder de trailer van Too Hot To Handle seizoen 2:

https://www.youtube.com/watch?v=PgFTGRWa6hU

 

7. Lupin

Lupin zoekt wraak. Een rijke familie heeft van zijn vader een zondebok gemaakt en nu wil hij zijn vader wreken. Om het recht te laten zegevieren moet hij zelf ook wat wetten verbreken, maar aangezien hij dief van beroep is, moet dat geen probleem voor hem zijn.

Lupin heeft momenteel de zevende plek in de top 10 van Netflix te pakken. De serie krijgt op IMDb een 7.5 gemiddeld.

Bekijk hieronder de trailer van Lupin seizoen 2:

6. Pokémon Journeys

Ash Ketchum wil de beste Pokémontrainer ter wereld worden en daarvoor gaat hij met Pikachu op pad in de Galar regio. Dat levert weer een groot avontuur op waarin hij veel nieuwe Pokémon en trainers leert kennen.

Pokémon Journeys krijgt een 6.4 op IMDb en staat nu op de vijfde plek in de Netflix Top 10.

Bekijk hieronder de trailer van Pokémon Journeys:

5. Vikings

Ragnar Lothbruk is een gewone boer in Scandinavië, maar hij heeft grotere ambities. In de serie zien we hoe de Vikingen onder zijn leiding succesvol Engeland binnentrekken.

Vikings krijgt een 8.5 van de IMDb bezoekers en staat nu op de vijfde plek in de top 10 van Netflix.

Bekijk hieronder de trailer van Vikings seizoen 6:

4. Bon Bini Holland 2

Jandino is terug met Bon Bini Holland 2. In de film wil Robertico zijn vriendin ten huwelijk vragen, maar zij heeft liever een time-out. Hij wil zijn geliefde echter niet kwijt raken en besluit haar daarom op te zoeken in Nederland.

Bon Bini Holland 2 krijgt een 5.5 gemiddeld van de IMDb bezoekers. De film staat nu op de vierde plek in de Netflix top 10.

Bekijk hieronder de trailer van Bon Bini Holland 2

3. Atypical

In Attypical volgen we het leven van een Amerikaanse tiener die op het spectrum zit. Hij wil graag een vriendin, maar dat heeft weer gevolgen voor de hele familie.

Atypical heeft de derde plek van de Netflix top 10 in beslag genomen. De serie heeft met een 8.3 een mooi cijfer op IMDb.

Bekijk hieronder de trailer van Atpical seizoen 4:

https://www.youtube.com/watch?v=wtLpePBfZVc

2. Sex/Life

In Sex/Life heeft een huismoeder een flink dilemma. Gaat ze op een wild avontuurtje met haar ex, of kiest ze voor haar gezin en haar vertrouwde leventje. Soms kan je niet alles hebben…

Sex/Life scoort ook deze week weer goed in Nederland en heeft de tweede plek in de Netflix top 10 in handen. Op IMDb zijn mensen minder enthousiast, want daar krijgt de serie slechts een 5.5 gemiddeld.

Bekijk hieronder de trailer van Sex/Life seizoen 1:

https://www.youtube.com/watch?v=l7HKLZUzHxw&t=65s

1. Virgin River

In Virgin River volgen we een verpleegster uit LA die een frisse start nodig heeft. Ze verhuist daarvoor naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië. Dat levert in eerste instantie een flinke cultuurshock op, maar dan blijkt dat er ook in dit kleine stadje genoeg leuks te beleven valt. Misschien was deze move wel precies wat ze nodig had?

Dankzij het nieuwe seizoen weet Virgin River de eerste plek in de Nederlandse Netflix top 10 te veroveren. Op IMDb wordt de serie op een 7.5 gewaardeerd.

Bekijk hieronder de trailer van Virgin River seizoen 3:

https://www.youtube.com/watch?v=zY-KqlrEa8w

Wat kijk jij nu op Netflix?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.