Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 25 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 25

In deze Netflix Top 10 geven we een overzicht van de populairste films en series in Nederland van dit moment! Wat kijk jij nu op Netflix?

10. Company of Heroes

In de film Company of Heroes zien we hoe een klein groepje Amerikaanse soldaten achter vijandelijke linies terecht komt. De mannen doen daar een belangrijke ontdekking: de Duitsers werken aan een superbom. Dat mag natuurlijk niet gebeuren en de soldaten doen er daarom alles aan om de Duitse plannen te dwarsbomen.

Company of Heroes krijgt op IMDb een 5.1. De film staat momenteel op de tiende plek in de Netflix top 10.

Bekijk hieronder de trailer van Company of Heroes:

9. StartUp

In de serie StartUp zien we hoe een bijzondere samenwerking ontstaat tussen een wanhopige bankier, een opportunistische maffiabaas en een gehaaide hacker. Samen kunnen ze veel geld verdienen, maar dat gebeurt niet op een geheel legale manier. Dat levert al gauw de grootste problemen op en zo zie je maar weer: snel rijk worden is nog niet zo makkelijk.

StartUp krijgt op IMDb een 8.0. De serie – die in totaal drie seizoenen telt – staat momenteel op de negende plek in de Netflix top 10.

Bekijk hieronder de trailer van StartUp seizoen 1:

8. Sweet Tooth

In de serie Sweet Tooth gebeurt er iets vreemds op de aarde. Onze planeet wordt namelijk geteisterd door een mysterieus virus én er worden hybride kinderen geboren, die half mens en half dier zijn. Dat levert behoorlijk wat problemen op én een oplossing is niet in zicht. Kan de mensheid deze apocalyps wel overleven?

Sweet Tooth krijgt op IMDb een 8.1. De serie heeft een seizoen en staat momenteel op de achtste plek in de Netflix top 10.

Bekijk hieronder de trailer van Sweet Tooth seizoen 1:

Bekijk ook:
Quiz: Welke film wordt hier slecht omschreven?

7. De Wensdraak

Veel mensen zullen graag hun wensen vervuld zien worden en in de animatiefilm De Wensdraak is dit ook nog eens mogelijk! Voor hoofdpersoon Din komt dit zeker goed uit, want ook hij heeft een belangrijke wens!

De Wensdraak krijgt een 7.3 op IMDb en staat momenteel op de zevende plek in de Netflix top 10.

Bekijk hieronder de trailer van De Wensdraak: 

6. Working Moms

Waar zal de serie Working Moms toch over gaan? De titel geeft wellicht een kleine hint en inderdaad; in de serie volgen we vier moeders die ook nog eens werken. Het gezinsleven combineren met je werk is een behoorlijke uitdaging en daar komen deze moeders ook achter.

Op IMDb krijgt Working Moms een 7.6 gemiddeld. De serie heeft in totaal vijf seizoenen en staat momenteel op de zesde plek in de top 10 van Netflix.

Bekijk hieronder de trailer van Working Moms seizoen 1:

5. Lucifer

Voor veel mensen is de duivel de grootste slechterik die er bestaat, maar in de serie Lucifer is het eigenlijk best wel een toffe kerel. Daar is Lucifer een man met een vlotte babbel en heeft hij een eigen nachtclub. Nadat zijn zaak wordt opgeschrikt door een brute moord besluit Lucifer de politie te helpen bij het oplossen van de misdaad. Dat smaakt naar meer en zo gaat de duivel voor de politie werken. Wie zag dat aankomen?

Lucifer bestaat uit vijf seizoenen en krijgt een 8.1 van de stemmers op IMDb. De serie staat al weken in de top 10 van Netflix en moet het momenteel doen met een vijfde plek.

Bekijk hieronder de trailer van Lucifer seizoen 5 – deel 2:

4. Katla

Een uitgebarsten vulkaan is bijna nooit goed nieuws, maar in de Noorse serie Katla heeft dit pas echt schokkende gevolgen. Een jaar na de uitbarsting wordt de anders zo idyllische omgeving opgeschrikt door bovennatuurlijke gebeurtenissen. Wat heeft de vulkaan gedaan?

Katla krijgt een 7.3 gemiddeld op IMDb. De serie staat nu op de vierde plek in de top 10 van Netflix.

Bekijk hieronder de trailer van Katla seizoen 1:

Bekijk ook:
Gerucht: Komt er een nieuwe Harry Potter serie?

3. Élite

We mogen weer naar school! Of ja, we mogen weer meekijken hoe de leerlingen in de serie Élite weer naar school gaan. Daar zien we hoe Samuel, Ander, Omar, Guzmán, Rebeka en Cayetana hun leven proberen op te pakken na de schokkende gebeurtenissen uit de eerdere seizoenen. Tijd voor een rustig leventje zou je zeggen, maar met nieuwe klasgenoten beloofd ook het nieuwe seizoen weer aardig spannend te worden.

Élite bestaat uit vier seizoenen en krijgt van de IMDb bezoekers een 7.5 gemiddeld. De serie staat nu op de derde plek in de top 10 van Netflix.

Bekijk hieronder de trailer van Élite seizoen 4:

2. Fatherhood

Afgelopen weekend was het Vaderdag én dat is natuurlijk het moment om een film over het vaderschap uit te brengen. In Fatherhood zien we hoe een vader zijn gezin bij elkaar probeert te houden nadat hij weduwnaar is geworden.

Fatherhood krijgt een 6.8 op IMDb. De film staat momenteel op de tweede plek in de Netflix top 10.

Bekijk hieronder de trailer van Fatherhood:

1. Lupin

De charmante dief Lupin is terug. Deze dief had in het eerste seizoen ambitieuze plannen en in seizoen twee zien we hoe hij hiermee verder gaat. Weet hij iedereen te slim af te zijn en gaat hij er met de buit vandoor, of loont ook misdaad voor Lupin niet?

Lupin krijgt een 7.6 gemiddeld op IMDb. De serie staat – net zoals vorige week – op de eerste plek in de Netflix top 10.

Bekijk hieronder de trailer van Lupin :

Deel dit bericht
Read later
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.