in

Lichaam van voortvluchtige militair Jürgen Conings gevonden

Lichaam van voortvluchtige militair Jürgen Conings gevonden

Het lichaam dat zondag gevonden werd in het Belgisch Nationaal Park Hoge Kempen is van Jürgen Conings. Dit is bevestigd door de Belgische minister Dedonder. Eerder werd al het vermoeden uitgesproken dat dit het lichaam van Conings moest zijn. Hij zou om het leven zijn gekomen door een vuurwapen waarmee hij zichzelf van het leven heeft beroofd. Men gaat ervan uit dat Conings niet lang na zijn vlucht al een eind aan zijn leven heeft gemaakt maar autopsie moet dit uitwijzen.

Lichaam gevonden in de struiken

Het lichaam werd gevonden door de burgemeester van Maaseik. Hij vertelde dat hij een lijkgeur rook tijdens het fietsen. Op de plek waar de burgemeester langs fietste komen maar weinig mensen. Hij schakelde direct de politie in. In dit park was al verscheidene keren naar Conings gezocht maar niet aan deze kant. Toen men op de plaats aankwam die de burgemeester had doorgegeven vond men al gauw het levenloze lichaam van de militair. Zijn lichaam werd in de struiken gevonden. Volgens de eerste berichten zou Conings al drie weken dood zijn. Met de vondst van het lichaam komt een einde aan de zoektocht die al meer dan een maand duurt.

Bekijk ook:
Besmettingen na clubavond Enschede lopen hard op 

Autopsie moet uitwijzen wanneer Conings stierf

De plek waar het lichaam werd gevonden ligt enkele kilometers van de plaats waar men de rugzak van Conings heeft gevonden. Op deze plek is niet eerder gezocht door de veiligheidsdiensten. Het gebied is zo groot dat dit ook niet kon. Er zal een autopsie worden verricht op het lichaam van de militair om uit te wijzen wanneer Conings stierf en onder welke omstandigheden dit gebeurd is.

Viroloog Marc van Ranst weer thuis

De Viroloog Marc van Ranst verbleef lange tijd in een safe house en is opgelucht dat hij weer naar huis kan. Hij is opgelucht dat hij weer met zijn familie het gewone leven kan oppakken. Hij zegt het wel te betreuren voor de familie van Conings. De militair laat tenslotte een heel gezin achter. De vriendin van Conings krijgt slachtofferhulp en wordt bijgestaan door familie en vrienden. Zij zal deze gebeurtenissen een plekje moeten geven. Viroloog Marc van Ranst hoopt dat de onrust over dit voorval snel zal afnemen en gaat ervan uit dat de dreiging nu voorbij is.

Bekijk ook:
Alweer Nederlandse expat vermoord in Kenia

 

.

Geschreven door Herojo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 25


Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/post.php on line 1023

Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/plugins/media-ace.php on line 128

Video: Amerikaanse marine test nieuw vliegdekschip met enorme bom