Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 8 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 8

In deze top 10 Netflix zetten we de populairste films en series in Nederland van week 8 voor je op een rij! Wat kijk jij nu op Netflix?

Spoiler alert: deze Netflix top 10 kan kleine spoilers bevatten!

Top 10 Netflix films en series

Deze Netflix films en series zijn op dit moment het populairste bij het Nederlandse publiek:

10. For Life

Op de tiende plaats in de top 10 Netflix films en series van week 8 staat For Life. In deze serie volgen we een man die onterecht in de gevangenis voor levenslang is opgesloten. Deze onrechtvaardige gebeurtenis inspireert hem om zelf advocaat te worden, zodat hij anderen kan verdedigen die ook vals zijn beschuldigd.

Bekijk hieronder de trailer van For Life:

9. Toy Boy

Toy Boy staat op de negende plek in de top 10 Netflix films en series van deze week. Netflix plaatste onlangs het tweede seizoen van de serie online. In Toy Boy zien we hoe een stripper in Málaga na zeven jaar weer wordt vrijgelaten. Ook hij zat onschuldig in de gevangenis, voor de moord op de man van zijn minnares. Heeft zij hem hiervoor op laten draaien?

Bekijk hieronder de trailer van Toy Boy:

8. The Sinner

Op de achtste plek in de top 10 Netflix films en series van dit moment staat The Sinner. Sinds een paar weken staat het vierde seizoen van de serie online. In The Sinner zien we hoe detective Ambrose met pensioen is. Hij probeert te genieten van een welverdiende vakantie, maar al gauw wordt hij weer geconfronteerd met een mysterieuze zaak die alleen hij kan oplossen.

Bekijk hieronder de trailer van The Sinner:

Bekijk ook:
Quiz: Welke bekende films uit 2021 zie je hier?

7. The Tinder Swindler

The Tinder Swindler heeft de zevende plek in de top 10 Netflix films en series te pakken. Dit is een documentairefilm over een oplichter die zich voordeed als rijke diamanthandelaar. Zo wist hij meerdere vrouwen miljoenen dollars afhandig te maken, dus dat is inderdaad wel een documentaire waard. De man claimt overigens onschuldig te zijn, maar ja dit is niet iets dat je snel toegeeft.

Bekijk hieronder de trailer van The Tinder Swindler:

https://www.youtube.com/watch?v=_R3LWM_Vt70

6. Manifest

Manifest is al maanden super populair in Nederland en ook in week 8 staat de serie nog in de Netflix top 10. Nu moet Manifest het doen met een zesde plek, maar dat is nog best indrukwekkend. De serie draait om een mysterieuze vlucht die jarenlang is verdwenen, maar uiteindelijk toch landt. In het vliegtuig zelf zijn er slechts enkele uren voorbij gegaan, dus dat is toch best raar! Wat is hier aan de hand?

Bekijk hieronder de trailer van Manifest:

https://www.youtube.com/watch?v=LjsFg7e-ffk

5. Sweet Magnolias

De vijfde plek in de top 10 Netflix films en series wordt in beslag genomen door Sweet Magnolias. In de serie volgen we de goede vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue die een gelukkig gezinsleven proberen te leiden.

Bekijk hieronder de trailer van Sweet Magnolias:

4. Young Wallander

De jonge Kurt Wallander is terug met een nieuwe zaak in Killer's Shadow. De spannende serie houdt de gemoederen in Nederland flink bezig, want Young Wallander staat nu op de vierde plek in de Netflix top 10 van deze week.

Bekijk hieronder de trailer van Young Wallander:

Bekijk ook:
Poll: Welke topfilms zijn enorm overrated?

3. Love is Blind

Is liefde blind? In het datingsprogramma Love is Blind gaan singles opzoek naar de ware liefde. Alleen, mogen ze elkaar pas zien na de verloving. Dat experiment levert natuurlijk bijzondere beelden op, en daarom staat de show nu op de derde plek in de top 10 Netflix films en series van dit moment.

Bekijk hieronder de trailer van Love is Blind:

2. One Of Us Is Lying

One Of Us Is Lying staat op de tweede plek in de top 10 Netflix films en series van week 8. In de serie moeten vijf scholieren nablijven. Dat klinkt niet zo spannend, maar een van de studenten wordt tijdens de straf vermoord. Al gauw zijn de andere vier studenten de hoofdverdachten, maar wie is de moordenaar?

Bekijk hieronder de trailer van One of Us Is Lying:

1. Inventing Anna

Inventing Anna staat op de eerste plek in de top 10 Netflix films en series van deze week. De serie draait allemaal om de oplichter Anna. Anna Delvey overtuigde de elite van New York dat ze een rijke Duitse erfgename was en kon daardoor een luxe leventje leiden. Maar ja, ooit komt de waarheid uit he.

Bekijk hieronder de trailer van Inventing Anna:

Wat kijk jij nu op Netflix?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.