Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 6 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 6

In deze top 10 Netflix zetten we de populairste films en series in Nederland van week 5 voor je op een rij! Wat kijk jij nu op Netflix?

Spoiler alert: deze Netflix top 10 kan kleine spoilers bevatten!

Top 10 Netflix films en series

Deze Netflix films en series zijn op dit moment het populairste bij het Nederlandse publiek:

10. The Woman In The House Across The Street From The Girl In The Window

The Woman In The House Across The Street From The Girl In The Window staat op de tiende plek in de top 10 Netflix films en series van week 6. In de serie denkt Anna dat ze getuige is van een moord. Anna staat er wel om bekend een groot verbeeldingsvermogen te hebben. Dus heeft ze de moord echt gezien? Of was dit onderdeel van haar uitgebreide fantasiewereld?

Bekijk hieronder de trailer van The Woman In The House Across The Street From The Girl In The Window:

9. Raising Dion

Op de negende plek in de top 10 Netflix films en series van deze week staat Raising Dion. De jonge Dion heeft superkrachten, maar ja hoe ga je daar als ouder nou mee om?

Bekijk hieronder de trailer van Raising Dion:

8. Ozark

Ozark staat op de achtste plek in de top 10 Netflix films en series van week 6. De serie doet het weer goed sinds het vierde seizoen online staat. In Ozark verhuist een Amerikaans gezin naar de Ozarks in Missouri. (Waar zou de titel van de serie toch vandaan komen?) Het gezin moet binnen vijf jaar honderden miljoenen dollars witwassen voor een drugsbaas. En ja, daar kan je moeilijk onderuit komen…

Bekijk hieronder de trailer van Ozark:

Bekijk ook:
Quiz: Welke bekende films uit 2021 zie je hier?

7. In From the Cold

Op de zevende plek in de top 10 Netflix films en series van deze week staat in From The Cold. In deze serie zien we hoe een voormalig Russische spionnen weer aan de slag moet om een gevaarlijke vijand uit te schakelen. Dat is even wennen voor haar, want ze was net gewend aan het normale leven als huisvrouw…

Bekijk hieronder de trailer van In From The Cold:

6. Mijn Beste Vriendin Anne Frank

Mijn Beste Vriendin Anne Frank staat op de zesde plek in de top 10 Netflix films en series van week 6. De serie is gebaseerd op de ware vriendschap tussen Anne Frank en Hannah Goslar, en laat hun relatie zien totdat het lot hun voor altijd uit elkaar haalt…

Bekijk hieronder de trailer van Mijn Beste Vriendin Anne Frank:

5. All Of Us Are Dead

We kunnen weer genieten van een leuke Zuid-Koreaanse serie, want Netflix heeft sinds een paar weken All Of Us Are Dead online gezet. De serie staat nu op de vijfde plek in de Netflix top 10. All Of Us Are Dead is een beetje Train To Busan, maar dan op school, want hierin zien we hoe leerlingen van een middelbare school een zombie apocalyps proberen te overleven.

Bekijk hieronder de trailer van All Of Us Are Dead:

4. Manifest

Manifest staat op de tweede plek in de top 10 Netflix films en series van week 6. De serie doet het al maanden erg goed op Netflix. Manifest draait om een mysterieue vlucht die pas na jaren weer landt. Best wel gek, maar voor de passagiers zijn er slechts enkele uren verstreken. En dat is pas het begin van het drama!

Bekijk hieronder de trailer van Manifest:

https://www.youtube.com/watch?v=LjsFg7e-ffk

Bekijk ook:
Poll: Welke topfilms zijn enorm overrated?

3. The Sinner

The Sinner doet het nu ook goed op Netflix, de serie staat namelijk sinds de release van het vierde seizoen weer hoog in de top 10. In het vierde seizoen van The Sinner zien we hoe de gepensioneerde Ambrose op vakantie is in Maine. Daar kan hij zijn detectivepet weer opzetten, want al gauw komt hij in aanraking met een mysterieuze verdwijningszaak. Kan hij ook deze zaak tot een goed einde brengen?

Bekijk hieronder de trailer van The Sinner:

2. The Tinder Swindler

The Tinder Swindler staat op de tweede plek in de top 10 Netflix films en series van dit moment. In deze documentaire is te zien hoe een man zich voortdoet als rijke jestsetter en diamantenhandelaar en zo miljoenen dollars weet te ontfutselen bij rijke dames. Niet netjes!

Bekijk hieronder de trailer van The Tinder Swindler:

https://www.youtube.com/watch?v=_R3LWM_Vt70

1. Sweet Magnolias

Op de eerste plek in deze top 10 Netflix films en series staat Sweet Magnolias. In deze serie zien we hoe goede vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue elkaar helpen een balans te vinden tussen hun relaties met vrienden en familie en hun carrières in het stadje Serenity.

Bekijk hieronder de trailer van Sweet Magnolias:

Wat kijk jij nu op Netflix?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.