Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 43 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 43

In deze top 10 Netflix zetten we de populairste films en series in Nederland van deze week voor je op een rij! Wat kijk jij nu op Netflix?

Top 10 Netflix films en series

Aan het begin van week 43 zijn dit de top 10 Netflix films en series in Nederland:

Spoiler alert: deze Netflix top 10 kan kleine spoilers bevatten!

10. Night Teeth

Op de tiende plek in de top 10 Netflix films en series van deze week staat Night Teeth. In deze spannende film rijdt een jonge chauffeur twee mysterieuze vrouwen rond die een avondje op stap gaan. De dames zijn echter niet zo onschuldig als ze op het eerste oog lijken en al gauw wordt het duidelijk dat de chauffeur geen gemakkelijke en ongevaarlijke avond tegemoet gaat. Een ding is zeker; dit is het ritje van en voor zijn leven!

Bekijk hieronder de trailer van Night Teeth:

9. Paw Patrol

Paw Patrol staat ook al weken in de top 10 Netflix films en series en moet op dit moment genoegen nemen met een negende plek. In deze schattige animatieserie zien we hoe zes stoere puppy's samen met hun jonge baasje op pad gaan om hulpbehoevenden te redden.

Bekijk hieronder de trailer van Paw Patrol:

8. The Office

Sinds kort kan je ook de immens populaire serie The Office op Netflix kijken. Dat was duidelijk geen verkeerde zet van Netflix, want de sitcom heeft zich gelijk in de top 10 van deze week genesteld. The Office speelt zich – verrassend genoeg – af in een kantoor van het fictieve bedrijf Dunder-Mifflin in Scranton. In negen seizoenen volgen we het leven van de werknemers van het kantoor. Het klinkt misschien een beetje suffig, maar met negen seizoenen en goede beoordelingen kan je wel stellen dat dit zeker niet het geval is.

Bekijk hieronder de trailer van The Office:

Bekijk ook:
Poll: Welke topfilms zijn enorm overrated?

7. Misfit – De serie

Na drie Misfit films hebben we nu ook een Misfit serie, die nu op de zevende plek in de Netflix top 10 staat. In de serie volgen we wederom het leven van de tieners op een muzikale middelbare school. De studenten zijn bezig met een schoolmusical, maar die dreigt gecanceld te worden door een nieuw streng schoolhoofd.

Bekijk hieronder de trailer van Misfit – De serie:

6. Dynasty

Sinds kort kan je ook het vierde seizoen van Dynasty op Netflix kijken. De serie wordt nu volop gestreamd en staat daardoor op de zesde plek in de top 10 Netflix films en series van week 43. Dynasty is een vervolg op de populaire gelijknamige soap uit de jaren tachtig, waarin de Carringtons en Colby's weer terugkeren om te vechten over hun gigantische fortuin.

Bekijk hieronder de trailer van Dynasty:

5. Maid

Op de vijfde plek in de top 10 Netflix films en series van deze week staat Maid. In deze nieuwe Netflix serie volgen we een jonge moeder die is gevlucht voor een gewelddadig vriendje. Ze probeert een nieuw bestaan op te bouwen voor haar kindje en gaat daarvoor aan de slag als schoonmaakster.

Bekijk hieronder de trailer van Maid:

https://www.youtube.com/watch?v=tGtaHcqsSE8

4. Locke & Key

De hoogste nieuwkomer van deze week is Locke & Key. De serie heeft sinds kort het tweede seizoen online gezet en dat wordt nu aardig wat gestreamd. In Locke & Key verhuist een gezin naar een oud landhuis nadat de vader is vermoord. Het landhuis bevat echter vele geheimen, waaronder een aantal magische sleutels en een kwaadaardige opgesloten schurk.

Bekijk hieronder de trailer van Locke & Key:

Bekijk ook:
Quiz: Wat weet je van de Netflix-serie Squid Game?

3. De Slag Om De Schelde

De derde plek in de top 10 Netflix films en series van week 43 is veroverd door De Slag Om De Schelde. In deze Nederlandse oorlogsfilm volgen we de levens van een Britse zweefpiloot, een nazisoldaat en een verzetsstrijder bij de Slag om de Schelde.

Bekijk hieronder de trailer van De Slag Om De Schelde:

2. You

You – nee niet jij, maar de serie You – staat op de tweede plek in de top 10 Netflix films en series van dit moment. De serie is weer helemaal hot nu het derde seizoen is uitgebracht. In You speelt Penn Badgley de rol van de charismatische Joe Goldberg. Joe is op zoek naar “ware liefde”. Dat is op zich niet zo bijzonder, maar Joe verandert elke keer in een enge stalker wanneer hij denkt de vrouw van zijn dromen te hebben gevonden. Voor een sprookjeseinde heeft Joe alles over en daarvoor wil hij zelfs over lijken gaan.

Bekijk hieronder de trailer van You:

https://www.youtube.com/watch?v=xAN1ThhTWsE

1. Squid Game

De eerste plek in de top 10 Netflix films en series is nog steeds in handen van Squid Game. Dat komt ondertussen niet meer als een verrassing, want Squid Game mag je nu wel dé Netflix hit van 2021 noemen. In de Zuid-Koreaanse serie krijgen mensen met gigantische schulden de kans om mee te doen aan een bizar toernooi. Daarin moeten ze zes kinderspelletjes spelen en de winnaar krijgt een flinke geldprijs. Dat klinkt allemaal goed, maar alle verliezers moeten dit betalen met hun leven.

Bekijk hieronder de trailer van Squid Game:

Wat kijk jij nu op Netflix?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.