Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 16 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 16

In deze Netflix top 10 zetten we de populairste films en series in Nederland van week 16 voor je op een rij! Wat kijk jij nu op Netflix?

Spoiler alert: deze Netflix top 10 kan een paar kleine spoilers bevatten!

Top 10 Netflix films en series

Deze films en series zijn op dit moment het populairste op Netflix in Nederland:

10. Pieces of Her

Pieces of Her is een van de grootste Netflix hits van 2022 en is ook deze week nog redelijk populair in Nederland. De serie staat nu op de tiende plek in de top 10 Netflix films en series en daarmee lijkt Pieces of Her langzaamaan afscheid te nemen van een plek in de top 10. De serie is gebaseerd op een boek van Karin Slaughter waarin een moeder en dochter betrokken raken bij een dodelijke schietpartij. Dat is echter pas het begin van al hun problemen, want na de schietpartij blijkt de moeder een duister verleden te hebben dat nu niet meer verbogen kan blijven.

Bekijk hieronder de trailer van Pieces of Her:

9. Taboo

Taboo doet het ook al een tijdje goed op Netflix en staat nu op de negende plek in de top 10 van deze week. In de serie speelt Tom Hardy de hoofdrol en is hij te zien als de jarenlang vermiste avonturier James Delaney. Na de dood van zijn vader keert hij terug naar Londen om zijn erfenis veilig te stellen, maar dat gaat veel lastiger dan gehoopt.

Bekijk hieronder de trailer van Taboo:

8. Speurneuzen Kit & Kat

De achtste plek van de top 10 Netflix films en series van week 16 wordt in beslag genomen door Speurneuzen Kit & Sam. In de animatieserie voor kinderen reizen Sam en Kit de wereld rond om raadsels op te lossen.

Bekijk hieronder de trailer van Speurneuzen Kit & Kat:

https://www.youtube.com/watch?v=c4iRs0z-ieU

Bekijk ook:
Quiz: Welke bekende films uit 2021 zie je hier?

7. L.A.'s Finest

L.A.'s Finest staat deze week op de zevende plek in de top 10 Netflix films en series. In de Bad Boys spinoff is te zien hoe Sydney – het zusje dat ook de zien was in de films – aan de slag gaat als agent in L.A. en de drugscriminaliteit bestrijdt.

Bekijk hieronder de trailer van L.A.'s Finest:

6. Los Herederos de la Tierra

De top 10 Netflix films en series van week 16 kent ook een historisch tintje, want op de zesde plek staat Los Herederos de la Tierra. De serie speelt zich af in het 14e-eeuwse Barcelona, waar de het leven van de vindingrijke Hugo Llor volgen.

Bekijk hieronder de trailer van Los Herederos de la Tierra:

5. Élite

Élite heeft de derde plek in de top 10 Netflix films en series van week 16 te pakken. In de Spaanse serie staat het leven van de studenten van een prestigieuze school Las Encinas centraal. Deze jongeren zijn vaak niet de braafste leerlingen van de klas, want ze hebben een leven vol met seks, drank en drugs en dan raken ze ook nog vaak betrokken bij ernstige misdrijven waarbij niet iedereen levend het einde van het seizoen haalt. Spannend, toch?

Bekijk hieronder de trailer van Élite:

4. The Ultimatum: Marry or Move On

Dé datingshow van dit moment is The Ultimatum: Marry or Move On. De show heeft op dit moment de vierde plek in Netflix top 10 te pakken. In de show mag je trouwen of je relatie vaarwel zeggen. Dat is niet bepaald een makkelijke keuze, maar dat levert weer heerlijk vermaak op. Tenminste, voor de kijkers dan…

Bekijk hieronder de trailer van The Ultimatum: Marry or Move On:

https://www.youtube.com/watch?v=gWlQ7ePABMM

Bekijk ook:
Poll: Wat vind jij grote afknappers op een eerste date?

3. Bridgerton

Dé Netflix hit Bridgerton is weer terug van weggeweest en daar zaten we in Nederland duidelijk op te wachten. De serie staat sinds de release van het tweede seizoen onafgebroken hoog in de top 10 Netflix films en series, en doet het nu goed met een derde plek. In het tweede seizoen gaat Anthony – gespeeld door Jonathan Bailey – op zoek naar een echtgenoot. Al gauw valt zijn oog op de knappe Edwina Sharma, maar haar zus vind Anthony ook wel erg interessant. En misschien wel iets té interessant.

Bekijk hieronder de trailer van Bridgerton:

https://www.youtube.com/watch?v=qYNCws-a6CQ

2. Dirty Lines

Dirty Lines heeft de tweede plek te pakken in de top 10 Netflix films en series van week 16. De Nederlandse serie laat zien hoe twee broers samen met een slimme studente in de jaren 80 een succesvol telefoonseksbedrijf beginnen.

Bekijk hieronder de trailer van Dirty Lines:

1. Anatomy of a Scandal

Anatomy of a Scandal is op dit moment de populairste serie op Netflix. De nieuwkomer staat al even op de eerste plek in de Netflix top 10 en dat is best knap gezien de huidige concurrentie. In de serie zien we hoe het leven van Sophie overhoop wordt gehaald als de duistere geheimen van haar man – een bekende politicus – aan het licht komen.

Bekijk hieronder de trailer van

Wat kijk jij nu op Netflix?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.