Wees rebels met de keuze van je meubels 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Wees rebels met de keuze van je meubels

Een industriële stijl, een moderne stijl of toch een Scandinavisch stijl? Naar welke woonstijl gaat jouw voorkeur uit? Op dit moment kun je uit véél soorten woonstijlen kiezen, waardoor je echt alle kanten op kunt met de inrichting van je woning. Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere stijlen met elkaar te combineren.

Iets wat voor elke stijl bepalend is, zijn de meubels. Welke meubels wil je in je huis hebben? Welke stijl moeten deze meubels hebben? En waar wil je de meubels in je huis neerzetten? Stuk voor stuk belangrijke vragen. Dit zijn bovendien vragen waar alléén jij een goed antwoord op kunt geven. Jij bent immers de architect van je eigen huis.

Meer en meer mensen kiezen voor rebelse meubels. Dit zijn meubels met een uitgesproken design, een uitgesproken karakter en een unieke uitstraling. Door deze meubels in je huis te zetten, geef je je huis zodoende een rebelse uitstraling met zich mee. Een uitstraling waar je huis zich écht mee onderscheidt.

Hoe kenmerken rebelse meubels zich?

Het is vrij lastig om rebelse meubels van een specifieke definitie te voorzien. Feit is dat de meeste rebelse meubels vrij grof zijn. Je hoeft niet al te strakke meubelstukken te verwachten, maar juist meubelstukken met letterlijk en figuurlijk een grof randje.

Bekijk ook:
Trending: Shutters als raambekleding

Dat zie je ook terug aan de materialen. Kies je bijvoorbeeld voor een houten kastje in je woning? Als je hierbij voor een rebels kastje kiest, is het hout van dit kastje vrij ‘heftig’ om te zien. De nerven van het hout zitten bijvoorbeeld niet allemaal in dezelfde richtring, maar botsen min of meer met elkaar. Juist dáárdoor is het mogelijk om een rebelse uitstraling te verkrijgen.

Wees rebels met de keuze van je meubels 14

De leukste voorbeelden van rebelse meubels

Ben je van binnenuit stiekem een rebel? Dan is het leuk om voor rebelse meubels te kiezen. Met onderstaande voorbeelden doe je alvast de nodige inspiratie op.

TV kastje

Hoeveel uur per week kijk jij naar je televisie? Als je hierover na denkt, merk je mogelijk pas op hoeveel uren je achter/voor de televisie spendeert. Alleen al daarom is het belangrijk om in een fraai design TV meubel te investeren. Bij zo’n meubel kun je prima voor een rebelse stijl kiezen.

Een rebels tv kastje oogt stoer, oogt grof en is perfect te combineren. Zo’n kastje kan bovendien in tal van kleursoorten uitgevoerd zijn, denk hierbij aan grijs, zwart of (donker)bruin.

Bekijk ook:
Tijd voor een update: de grootste keukentrends voor 2024

Stoel(en)

Een stoel hoeft niet altijd sierlijk te zijn. Dat bewijzen de rebelse stoelen die een stoere uitstraling met zich mee brengen. Zo’n stoel zit echter wel heerlijk; dit lijkt een schijnbare tegenstelling te zijn, maar dat is het dus niet.

Eettafel

Heb je voor stoere en rebelse eetkamerstoelen gekozen? Dan is het ook aan te raden om voor een rebelse eettafel te kiezen. Hierbij kun je onder meer voor een design eettafel kiezen. Dit is een eettafel met een prachtig en onderscheidend design.

Dit design is onder meer te danken aan het onderstel, de materiaalkeuze, de afwerking en het tafelblad. Bij zo’n tafel is echt niet alles strak of sierlijk afgewerkt. Nee, de tafel heeft juist een hele robuuste en stoere uitstraling. Prachtig in een huis met een rebelse woonstijl.

Vitrinekast

Wil je fraaie accessoires op een mooie manier in je woning tentoonstellen? Dan is het aan te raden om voor een rebelse vitrinekast te kiezen. Zo’n kast heeft een stoere en grove uitstraling, terwijl de inhoud mogelijk juist sierlijk is. Met dit contrast geef je je interieur een compleet nieuwe dimensie.

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.