Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 13 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 13

In deze top 10 Netflix zetten we de populairste films en series in Nederland van week 13 voor je op een rij! Wat kijk jij nu op Netflix?

Spoiler alert: deze Netflix top 10 kan kleine spoilers bevatten!

Top 10 Netflix films en series

Deze Netflix films en series worden op dit moment het meeste gestreamd in Nederland:

10. Inventing Anna

Inventing Anna staat – net zoals vorige week – op de tiende plek in de top 10 Netflix films en series van deze week. In de serie volgen we het leven van Anna Delvey, een meisje dat voordeed als een rijke Duitse erfgename. Die valse identiteit gebruikt ze om andere rijke mensen en organisaties op te lichten, en dat lukt haar best aardig. Totdat ze door de autoriteiten betrapt wordt.

Bekijk hieronder de trailer van Inventing Anna:

9. Pieces of Her

Pieces of Her wordt al weken volop bekeken in Nederland en moet in week 13 genoegen nemen met een negende plek in de top 10 Netflix films en series. In Pieces of Her probeert een moeder met een duister verleden– gespeeld door Toni Collette – een normaal leventje als huisvrouw te leiden. Na een gewelddadige aanval komt ze echter in de spotlights en daardoor weten ook haar oude vijanden waar ze is. Haar leven en dat van haar gezin loopt hierdoor weer gevaar, en dat kan wel eens dodelijke gevolgen hebben…

Bekijk hieronder de trailer van Pieces of Her:

8. The Last Kingdom

The Last Kingdom staat op de achtste plek in de top 10 Netflix films en series van week 13. De serie in Groot-Brittannië rond de 9e eeuw en draait om de strijd tussen de Engelsen en de Deense Vikingen. De Engelsen verliezen de strijd, en de meeste koninkrijken zijn verloren. Een koninkrijk houdt echter stand en dat is dus waar de naam The Last Kingdom vandaan komt.

Bekijk hieronder de trailer van The Last Kingdom:

Bekijk ook:
Poll: Welke topfilms zijn enorm overrated?

7. Queen of the South

Queen of the South heeft op dit moment de zevende plek in de top 10 Netflix films en series van deze week te pakken. In de serie zien we hoe Teresa verliefd wordt op een lid van een drugskartel. Haar geliefde wordt echter vermoord en daardoor moet ze zelf ook op de vlucht slaan. Toch kan ze niet wegrennen voor haar verleden en al gauw raakt ze ook zelf betrokken bij het duistere wereldje van de drugs. Daar blijkt ze echter wel talent voor te hebben, dus misschien was dit dan toch de job die ze zocht…

Bekijk hieronder de trailer van Queen of the Sout:

6. The Auschwitz Report

The Auschwitz Report staat op de zesde plek in de top 10 Netflix films en series van dit moment. In deze dramafilm ontsnappen twee Slowaakse Joden uit Auschwitz met een rapport over de genocide die plaatsvindt in het kamp. Hiermee hopen ze een einde te maken aan alle gruwelijkheden die daar plaatsvinden.

Bekijk hieronder de trailer van The Auschwitz Report:

5. Blacklist

Blacklist staat op de vijfde plek in de top 10 Netflix films en series van week 13. In Blacklist laat een crimineel meesterbrein zich expres vangen door de FBI, want hij wil met ze samenwerken. Hij heeft wel een eis; de samenwerking moet onder leiding van de onervaren profiler Elizabeth gebeuren. Het nieuwe team boekt veel successen dankzij zijn informatie, maar wat zijn zijn motieven?

Bekijk hieronder de trailer van Blacklist:

4. Taboo

De vierde plek in de top 10 Netflix films en series van deze week is van Taboo. In de serie is Tom Hardy te zien als de avonturier James Delaney die jaren vermist was. Nadat zijn vader overlijdt komt Delaney terug om zijn erfenis te claimen, maar hij is niet de enige gegadigde.

Bekijk hieronder de trailer van Taboo:

Bekijk ook:
Quiz: Uit welke serie komt deze quote?

3. Ice Road

Ice Road staat op de derde plek in de Netflix top 10. In de film is Liam Neeson te zien als een ijswegchauffeur. Hij krijgt de moeilijke opdracht om belangrijke reddingmaterialen naar een rampgebied te brengen. Als hij op tijd aankomt, kunnen vele levens nog gered worden. Maar, niet iedereen wil dat de chauffeur hierin slaagt…

Bekijk hieronder de trailer van Ice Road:

2. Top Boy

Top Boy was tot voor kort de populairste serie op Netflix, maar moet nu genoegen met de tweede plek in de top 10. In Top Boy keren twee drugsdealers terug naar de hoofdstad, waar ze op zoek gaan naar geld en macht. Dat gaat alleen niet super gemakkelijk, want ze krijgen onder meer concurrentie van een jonge maar meedogenloze oplichter.

Bekijk hieronder de trailer van Top Boy:

1. Bridgerton

Bridgerton is terug met een nieuw seizoen en het zal niemand verrassen dat de serie gelijk de eerste plek pakt in de Netflix top 10. Dit keer gaat Anthony – de oudste zoon van de familie Bridgerton – op zoek naar een echtgenote. Hij heeft echter heel wat eisen, waardoor de zoektocht niet bepaald makkelijk is. Dan leert hij de Sharma zusjes kennen, en daar slaan de vonken al snel over.

Bekijk hieronder de trailer van Bridgerton:

https://www.youtube.com/watch?v=qYNCws-a6CQ

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.