mcgregor forever
Saved Read later
Deel dit bericht

McGregor Forever: Netflix komt met gruwelijke docuserie over Conor McGregor

MMA-vechter Conor McGregor is een superster en heeft de hoogste toppen van de UFC bereikt. Zijn prestaties in de octagon liegen er niet om, maar ook op persoonlijk gebied heeft deze extravagante vechtsporter een interessante presentatie. Netflix komt binnenkort met een ‘McGregor Forever', een interessante documentaire over McGregor, waarin een andere kant van de Ierse atleet wordt uitgelicht.

Topvechter van UFC

Als we aan Conor McGregor denken dan zien we vooral een winnaar voor ons, iemand die MMA naar de hoogste toppen heeft getild. De sport was nog nooit zo populair, en dat komt vooral door deze flamboyante superster, het paradepaardje van de UFC. McGregor is schatrijk geworden met zijn skills, en zijn ondernemersgeest, want het leeuwendeel van zijn vermogen is afkomstig van zijn whiskeymerk Proper No. Twelve.

Conor McGregor heeft zichzelf letterlijk omhoog gevochten. Voordat hij doorbrak als MMA-vechter was hij een loodgieter die amper zijn gezin kon onderhouden. Nu heeft hij een geschat vermogen van maar liefst 200 miljoen dollar. In ‘McGregor Forever’ op Netflix worden niet zijn overwinningen, maar zijn tegenslagen uitgelicht, en hoe hij daarmee omgaat. Hij heeft namelijk flink wat moeten incasseren in de afgelopen jaren.

Releasedatum en trailer ‘McGregor Forever’ op Netflix

In de serie zien we hoe Conor McGregor omgaat met zijn fysieke verwondingen. Zijn weg naar de top van de UFC ging niet makkelijk, en hij heeft veel moeten incasseren. Vooral zijn gevecht tegen de Amerikaanse Dustin Poirier in juli 2021 was een zwarte dag voor McGregor, hij brak toen zijn been. Sindsdien is het stil rond de Ierse vechtsporter, al laat hij wel regelmatig van zich horen in de media.

Volgens een tweet van Conor McGregor zal de docuserie uit vier delen bestaan. Elk deel zal een uur duren, en zal zoals we hierboven al benoemden in het teken staan van de tegenslagen die hij tijdens zijn carrière in de vechtsport moest doorstaan en overwinnen. McGregor Forever is vanaf 17 mei te streamen op Netflix. Een sneak preview is te zien in de veelbelovende trailer.

2.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.