McGregor stopt
Roberto Galan/123rf.com
Saved Read later
Deel dit bericht

McGregor kondigt opnieuw pensioen aan

Conor McGregor, voormalig MMA-wereldkampioen, heeft opnieuw aangekondigd dat hij stopt. In de afgelopen vier jaar hebben we dit al twee keer eerder gehoord. McGregor is op dit moment 31 jaar.

Stopt McGregor?

In 2016 zorgde McGregor voor een primeur door de wereldtitel in twee verschillende gewichtsklassen in bezit te hebben. Hij was de eerste persoon die dit gelukt is. Nu heeft hij voor de derde keer in vier jaar tijd via Twitter laten weten dat hij met pensioen gaat. In het Twitter bericht laat hij ook weten een droomhuis voor zijn moeder te kopen.

Kortgeleden heeft hij nog een video gepubliceerd waarin hij aan het trainen is. Ook heeft hij in mei een gevecht met Anderson Silva geaccepteerd. Het is dan ook nog maar de vraag of hij dit keer wel serieus is. De voorzitter van de UFC reageerde niet echt bewogen op het afscheid van McGregor. “Mensen gedragen zich de laatste tijd nogal vreemd vanwege de coronapenademie, maar als hij wil stoppen, moet hij dat absoluut doen”.

Bekijk ook:
Haal alles uit je training: de top 5 sporthorloges van nu

Eerder gestopt

Het is niet de eerste keer dat dit gebeurt. In 2016 heeft hij al eerder afscheid genomen van de sport. Vervolgens kwam hij weer terug en heeft hij in maart opnieuw zijn pensioen aangekondigd. Ook toen is hij teruggekeerd naar de sport.

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.