in ,

McGregor kondigt opnieuw pensioen aan

Het is de derde keer dat hij zijn pensioen aankondigt

McGregor stopt
Roberto Galan/123rf.com

Conor McGregor, voormalig MMA-wereldkampioen, heeft opnieuw aangekondigd dat hij stopt. In de afgelopen vier jaar hebben we dit al twee keer eerder gehoord. McGregor is op dit moment 31 jaar.

Stopt McGregor?

In 2016 zorgde McGregor voor een primeur door de wereldtitel in twee verschillende gewichtsklassen in bezit te hebben. Hij was de eerste persoon die dit gelukt is. Nu heeft hij voor de derde keer in vier jaar tijd via Twitter laten weten dat hij met pensioen gaat. In het Twitter bericht laat hij ook weten een droomhuis voor zijn moeder te kopen.

Kortgeleden heeft hij nog een video gepubliceerd waarin hij aan het trainen is. Ook heeft hij in mei een gevecht met Anderson Silva geaccepteerd. Het is dan ook nog maar de vraag of hij dit keer wel serieus is. De voorzitter van de UFC reageerde niet echt bewogen op het afscheid van McGregor. “Mensen gedragen zich de laatste tijd nogal vreemd vanwege de coronapenademie, maar als hij wil stoppen, moet hij dat absoluut doen”.

Eerder gestopt

Het is niet de eerste keer dat dit gebeurt. In 2016 heeft hij al eerder afscheid genomen van de sport. Vervolgens kwam hij weer terug en heeft hij in maart opnieuw zijn pensioen aangekondigd. Ook toen is hij teruggekeerd naar de sport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Kringloop

Waarom mensen massaal gaan kringlopen

ed sheeran

Ed Sheeran weer terug in de muziekindustrie