McGregor stopt

McGregor kondigt opnieuw pensioen aan

0 Shares

Conor McGregor, voormalig MMA-wereldkampioen, heeft opnieuw aangekondigd dat hij stopt. In de afgelopen vier jaar hebben we dit al twee keer eerder gehoord. McGregor is op dit moment 31 jaar.

Stopt McGregor?

In 2016 zorgde McGregor voor een primeur door de wereldtitel in twee verschillende gewichtsklassen in bezit te hebben. Hij was de eerste persoon die dit gelukt is. Nu heeft hij voor de derde keer in vier jaar tijd via Twitter laten weten dat hij met pensioen gaat. In het Twitter bericht laat hij ook weten een droomhuis voor zijn moeder te kopen.

Kortgeleden heeft hij nog een video gepubliceerd waarin hij aan het trainen is. Ook heeft hij in mei een gevecht met Anderson Silva geaccepteerd. Het is dan ook nog maar de vraag of hij dit keer wel serieus is. De voorzitter van de UFC reageerde niet echt bewogen op het afscheid van McGregor. “Mensen gedragen zich de laatste tijd nogal vreemd vanwege de coronapenademie, maar als hij wil stoppen, moet hij dat absoluut doen”.

Eerder gestopt

Het is niet de eerste keer dat dit gebeurt. In 2016 heeft hij al eerder afscheid genomen van de sport. Vervolgens kwam hij weer terug en heeft hij in maart opnieuw zijn pensioen aangekondigd. Ook toen is hij teruggekeerd naar de sport.

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.