Conor McGregor
Saved Read later
Deel dit bericht

Conor McGregor koopt speedboot van Lamborghini

UFC vechter Conor Mcgregor moest een tijdje terug afscheid nemen van zijn Bentley Continental GT. De exclusieve auto is tijdelijk in beslag genomen omdat McGregor onbeschoft rijgedrag vertoonde. Maar de kooivechter hoeft niet lang te treuren over zijn speeltje, hij heeft alweer een ander vervoermiddel. Dit keer eentje voor op het water.

Tecnomar for Lamborghini 63

Hij moest er even op wachten, want hij had deze superboot in de zomer van 2021 al aangeschaft. Maar zo heetgebakerd Conor McGregor in de ring is, zo geduldig heeft hij gewacht op zijn nieuwe Tecnomar for Lamborghini 63. Gisteren kon hij deze superboot eindelijk uit gaan testen. Hij plaatste trots een foto van zijn speedboot op zijn Instagram pagina, met de tekst; “Ik probeer de juiste woorden te vinden”. Wij zijn ook sprakeloos, wat een prachtig gevaarte.

De nacht was op dat moment al gevallen, maar juist daarom is de sportieve verlichting van de boot goed te zien. De Ierse sportvechter heeft maar liefst 3,5 miljoen euro neergeteld voor de 19,2 lange speedboot. Maar hij hoefde er niet krom om te liggen, McGregor heeft een geschat vermogen van maar liefst 200 miljoen euro. Het meeste verdiende hij door de verkoop van zijn whiskeymerk Proper No. Twelve.

Bekijk ook:
Werkdruk verlagen: met deze tips doe je dat zelf

Tecnomar 63 van Conor McGregor

De Tecnomar 63 van Conor McGregor is gemaakt in samenwerking tussen The Italian Sea Group en Lamborghini. De twee bedrijven werken samen omdat ze een Lamborghini Sìan voor het water willen maken. De supercars van Lamborghini zijn niet meer weg te denken op het land, maar het bedrijf wil zich ook op het water gaan richten en exclusieve boten voor de rijken gaan fabriceren.

Conor McGregor is de gelukkige die het eerste exemplaar kan testen. Hij vermaakt zich prima. De boot is gemaakt van koolstofvezel en is tot grote vreugde van Lamborghini CEO Stefano Domenicali een succes als het gaat om zijn visie. “Als ik een Lamborghini op het water zie, dan zou dit mijn visie zijn” aldus Domenicali. Wat de Ierse vechter betreft mag de zomer beginnen, hij lijkt zich in ieder geval goed te vermaken.

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.