Resident Evil
Saved Read later
Deel dit bericht

Netflix onthult gruwelijke trailer Resident Evil

Netflix heeft zojuist de eerste teaser-trailer van de nieuwe Resident Evil serie onthult. Deze gloednieuwe horrorserie is gebaseerd op de gelijknamige game-reeks en belooft een gruwelijk spektakel te worden. De serie verschijnt aankomende zomer op Netflix. Wij kunnen niet wachten, dus hebben we alvast een bloedig voorproefje genomen.

Resident Evil 2022

Resident Evil speelt zich 30 jaar na de verspreiding van het besmettelijke T-virus af, in het jaar 2036. Tientallen jaren nadat de apocalyps door de aanwezigheid van het virus werd ingeluid, proberen de laatste gezonde mensen uit de handen van het virus te blijven. In een verwoeste wereld waarin geïnfecteerden als krankzinnigen om zich heen slaan en bijten vecht Albert Wesker voor zijn leven.

Terwijl er overlevenden massaal worden afgeslacht probeert ook Jade zich een weg te banen naar een veiliger heenkomen. Ondertussen wordt ze achtervolgd door haar verleden in New raccoon City. Ze hekelt de connecties van haar vader met Umbrella Corporation, maar ze wil vooral weten wat er met haar zus Billie is gebeurt. Het is een strijd van leven op dood, met de dood als levende nachtmerrie.

Bekijk ook:
Tijd voor romantiek? De beste romantische films & series op WithLove

resident evil netflix

Legendarische horror-franchise

Resident Evil brengt angstaanjagende horror in een stream op je netvlies. Het is niet de eerste keer dat Netflix zich waagt aan deze franchise. De streamingdienst bood eerder een geanimeerde versie aan genaamd Resident Evil: Infinite Darkness. Maar met de serie die ze nu in handen hebben wordt verwacht dat ze zeker gaan scoren. Vooral omdat het niet de minsten zijn die de rollen in de serie vertolken.

Namen zoals Ella balinska (Charlie’s Angels), Lance Reddick (John Wick), en Turlouhj Convery (Ready Player One) passeren de revue. We moeten dus nog even wachten op deze angstaanjagende live-action horrorserie. Resident Evil is vanaf 14 juli te streamen op Netflix, tot die tijd kunnen we alvast een duister voorproefje nemen met de onderstaande trailer.

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.