Zo ziet Lucy Lawless (Xena: Warrior Princess) er nu uit 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Zo ziet Lucy Lawless (Xena: Warrior Princess) er nu uit

Vroeger waren de series op de televisie veel spectaculairder. Mensen die in de jaren ‘90 tv keken kunnen zich zonder twijfel Xena: Warrior Princess nog wel herinneren. Xena werd vertolkt door Lucy Lawless, een actrice uit Nieuw-Zeeland. Het is tegenwoordig vrij stil rondom de actrice, dus hebben we haar opgezocht en recente foto’s van haar gevonden. Ze is inmiddels 54 jaar, en actief op social media.

Xena: Warrior Princess

Lucy Lawless werd in 1968 geboren in Auckland, Nieuw-Zeeland. Ze is bij het grote publiek bekend met donkerbruin haar, maar ze is van origine blond. Ze heeft haar haren geverfd voor Xena: Warrior Princess, de serie waarmee ze wereldberoemd is geworden. De actrice wilde vroeger operazangeres worden, maar liet die droom varen toen ze samen met haar voormalige vriend door Europa ging reizen.

In 1989 was ze terug in haar thuisland, waar ze werd uitgeroepen tot Mrs. Nieuw-Zeeland, dat de start van haar carrière betekende. Na een paar kleine rolletjes in series, maar brak wereldwijd door toen ze de hoofdrol kreeg in de Hercules spin-off serie Xena: Warrior Princess, waarin ze een oorlogszuchtige semi-lesbische krijgster speelde. De serie stopte na zes seizoenen.

Bekijk ook:
Tijd voor romantiek? De beste romantische films & series op WithLove

Zo ziet Lucy Lawless er nu uit

Lucy heeft na de serie in verschillende andere films en series gespeeld, maar heeft het succes van Xena nooit meer weten te evenaren. Haar passie voor zingen is nooit verdwenen, en ze heeft kleine successen geboekt in een aantal kleine musicals. Tegenwoordig is ze zeer actief als klimaatactivist. Ze heeft zich aangesloten bij Greenpeace en werd in 2013 gearresteerd toen ze samen met 7 anderen bij een olietanker protesteerde.

De nu 54-jarige Lawless is nog actief in de wereld van film en televisie, maar krijgt geen grote rollen meer aangeboden. Ze geniet als moeder van het dagelijkse leven, en als vrouw van Rob Tapert, met wie ze in 1998 trouwde en twee kinderen kreeg. Met haar ex, Garth Lawless, heeft ze de gedeelde voogdij over een dochtertje. Vandaag de dag ziet Lucy Lawless er nog steeds herkenbaar uit voor degenen die in de jaren ‘90 aan de buis gekluisterd zaten tijdens de afleveringen van Xena: Warrior Princess.

2.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.